By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Tv deki sorun nedir?merhaba;
full yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.
Donanım orijinal mi?
Tv deki sorun nedir?merhaba;
full yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.
You have programmer ?.Kurtarma yazılımı gerekli tv Toshiba 32L5660EV
Gösterge yanıp sönüyor, Toshiba logosunu gösteriyor ve donuyor
donanım orijinal
anakart 17MB110.
panel VES315WNDS-2D-N12
Thanx in advance
Merhaba;
Sizlerden yazlım rica ediyorum.
- SEG marka 24” uydulu televizyon. Bazen monitör olarak kullanıyorum. Kırmızı düğme geliyor kumandadan güç tuşuna basıyorum SEG yazısı saniyelik gelip gidiyor sonra ekran gelmiyor.
- Televizyonun donanımı orijinal, anakart veya panel değişmedi. Her şeyi orijinal.
- Televizyon Model No: LE24SAT275-W PLUS
- Televizyon Seri No: 7382289 500057
- Panel No: VES236WNVC-2D NO3
- Anakart: 17MB82S
Ustam kolay gelsin bu televizyonumuz için geçtiğimiz haftalarda sizden bir kaçtane ful ve kurtarma yazılımları alıp yükledik fakat olmadı sizde yazılım yüklenemiyor, servise götürün demiştiniz. Ama ben kendim uğraşayım hem öğreneyim diyorum. bir eprom yazıcı aldım. Sizden rica eğer var ise eprom için dosya gönderrimisiniz. Daha önce başak bir televizyonunkini amatörcede olsa eprom yazarak hayata döndürmüştüm. Yardımlarınızla işallah bunuda hallederiz diye düşünüyorum.kurtarma yazılımı verildi.
I have for 49U6663DG. Same motherboard and same panel. It is not for stck. It is the BIN for the flash memory. Do you have a programmer?1= Original Hardware - Toshiba 49U6763DG
2= Original Main Board - 17MB120
3= Original Panel - VES490QNDS-2D-U11
4= Power with sound but no image. Backlights working, but blue screen.
Thank you for any help you can provide
Unfortunately I don't have a programmer, maybe I could get one if it's worth itI have for 49U6663DG. Same motherboard and same panel. It is not for stck. It is the BIN for the flash memory. Do you have a programmer?
I don't have for a stick. You may also have a hardware problem (the panel is not powered).1= Original Hardware - Toshiba 49U6763DG
2= Original Main Board - 17MB120
3= Original Panel - VES490QNDS-2D-U11
4= Power with sound but no image. Backlights working, but blue screen.
Thank you for any help you can provide
Unfortunately I don't have a programmer, maybe I could get one if it's worth it
bilgisayarımda vardı fakat değişim yaptığım için bilgisyarı bütün bilgilerim silindi tekrar indirebilir miyim ?