İyi çalışmalar ustalar 17mb82s kurtarma yazılımı lazım elinde olan yardımcı olursa sevinirim
kurtarma yazılımı verildi.İyi çalışmalar ustalar 17mb82s kurtarma yazılımı lazım elinde olan yardımcı olursa sevinirim
kurtarma yazılımı verildi.Yardım edin lütfen açılırken seg logosu ekrana geliyor sonra kapanıyor açamıyorum
MODEL NO:32SCH5630 32 İNÇ
220-240 V-50 HZ 65W
full yazılım verildi yükleyip sonucu bildirin.
merhaba arkadaşlar. televizyon hiç tamir görmedi. Turksatcilar televizyonu fabrika ayarlarına alalim dediler, sonra TV açılırken vestel yazısı çıkıyor, power ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor. Hep öyle kalıyor. Yazılımla düzeltilebilir mi acaba.
full yazılım verildi.Vestel 50fd7300 full yazılıma ihtiyacım var tv açılıyor kendi kendisine kapanıyor
size uygun yazılım verilmiş indirdiğiniz sayfa kurulum talimatı var. Herşeyi doğru yaptığınız halde yazılımı almıyorsa eprom silinmiş olabilir.İyi günler daha önce yazmıştım sorun ne olabilir biz mi yukleyemedik yoksa donanım lami alakalı
Televizyon da kart ve panel değişmedi
Arza televizyon açtığımız zaman Vestel yazısı geliyor ve televizyon stand by moduna geçiyor açılmıyor (yazılım talep ettik link attınız çok teşekkürler yazılım yüklemeye çalıştık ama televizyon Vestel yazısından sonra kapandığı için yuklenemedi) sorun donanımsal OLABİLİRMİ?
cihazdaki sorun nedir.?USTAM BEN ANLAMADIM BENİM İÇİN YAZILIM HANGİSİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM