Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,958
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba seg marka TV anakart 17 MB 82 sürekli açılıp kapanıyor yazılım çözüm olur mu
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba seg marka TV anakart 17 MB 82 sürekli açılıp kapanıyor yazılım çözüm olur mu
yeni taktığınız kartın seri numarası lazım.Merhaba
Elimizde vestel 50fd7300 tv mevcut. içersinde 17mb110s kart var fakat standby ışığı sabit, tv tepki vermiyor arızalı olduğunu düşünüyorum. Elimizde boşta 17mb110 kart var onu taktığım zaman cihaz açılıyor ledler yanıyor stand by ışı 5-6 kere yanıp sönüyor, ekrana hiç bir yazı gelmiyor. Eğer mevcutsa 17mb110 ve 17mb110s için kurtama yazılımı alabilirmiyim.
![]()
yeni anakartın seri numarası lazım.kurtarma yazılımı lazım anakart değişti.
![]()
Düzeldi hocam. Teşekkür ederimfull yazılım verildi yükleyip sonucu bildirin.
güle güle kullanın.Düzeldi hocam. Teşekkür ederim
Tv nin garantisi sınırda vakit kaybetmeden servisten destek alınMerhaba efendim kolay gelsin. Vestel tv hata verdiği için servis menüsüne giremiyorum o yüzden versiyon bilgisini paylaşamadim. Tv hata veriyor yardımcı olursanız minnettar kalırım. İyi çalışmalar
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba hocam resimleri ekledim. Sizce kendi kartının açılmaması donanımsal bi durum mu? Eğer mümkün ise 110s içinde yazılım alabilirmiyim.yeni taktığınız kartın seri numarası lazım.
cihaz hiç tepki vermiyor mu? Logo geliyor mu, güç ışığı yanıp sönüyor mu.?Merhaba hocam resimleri ekledim. Sizce kendi kartının açılmaması donanımsal bi durum mu? Eğer mümkün ise 110s içinde yazılım alabilirmiyim.
![]()
![]()
Hocam ilk mesajımda belirtmiştim ama karıştı galiba. 110s takılı iken sadece standby ışığı yanıyor başka hiç bir tepki yok. 110'u taktığımda logo geliyor ve gidiyor.cihaz hiç tepki vermiyor mu? Logo geliyor mu, güç ışığı yanıp sönüyor mu.?
Cok tesekkur ederim efendim iyi çalışmalarTv nin garantisi sınırda vakit kaybetmeden servisten destek alın
Çok teşekkür ederim sonucu en kısa sürede sizinle paylaşacağım iyi çalışmalarMerhaba paylaşımınız için cok teşekkür ederim. Açılışta vestel yazısından sonra kapanma sorunum düzeldi tv düzgün açılıyor.
Not: elimde var olan 8 gb lık flashlarda denedim yazılımı atmadı. Fakat Paylaştığınız full yazılımı16 gb lik bir flasha atıp tekrar deneyince yazılımı yükleyebildim.
kurtarma yazılımı verildi.Merhabalar sevgili arkadaşlar. Elimde fotoğraftaki bilgilerde bir cihazım var cihaz sadece güç tuşuna bastığımda açılıyor, 15-20 saniye standby ışığı yanıp sönüyor. Ekrana vestel logosu geliyor ancak sonra kapatıp tekrar açıyor ve tekrar aynı sıkıntı devam ediyor. Acaba tam sürüm yazılımla bu sıkıntıyı halledebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim
![]()