Hocam ilk mesajımda belirtmiştim ama karıştı galiba. 110s takılı iken sadece standby ışığı yanıyor başka hiç bir tepki yok. 110'u taktığımda logo geliyor ve gidiyor.cihaz hiç tepki vermiyor mu? Logo geliyor mu, güç ışığı yanıp sönüyor mu.?
Hocam ilk mesajımda belirtmiştim ama karıştı galiba. 110s takılı iken sadece standby ışığı yanıyor başka hiç bir tepki yok. 110'u taktığımda logo geliyor ve gidiyor.cihaz hiç tepki vermiyor mu? Logo geliyor mu, güç ışığı yanıp sönüyor mu.?
Cok tesekkur ederim efendim iyi çalışmalarTv nin garantisi sınırda vakit kaybetmeden servisten destek alın
Çok teşekkür ederim sonucu en kısa sürede sizinle paylaşacağım iyi çalışmalarMerhaba paylaşımınız için cok teşekkür ederim. Açılışta vestel yazısından sonra kapanma sorunum düzeldi tv düzgün açılıyor.
Not: elimde var olan 8 gb lık flashlarda denedim yazılımı atmadı. Fakat Paylaştığınız full yazılımı16 gb lik bir flasha atıp tekrar deneyince yazılımı yükleyebildim.
kurtarma yazılımı verildi.Merhabalar sevgili arkadaşlar. Elimde fotoğraftaki bilgilerde bir cihazım var cihaz sadece güç tuşuna bastığımda açılıyor, 15-20 saniye standby ışığı yanıp sönüyor. Ekrana vestel logosu geliyor ancak sonra kapatıp tekrar açıyor ve tekrar aynı sıkıntı devam ediyor. Acaba tam sürüm yazılımla bu sıkıntıyı halledebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim
yeni taktığınız kartın seri bilgisi lazım.Hocam ilk mesajımda belirtmiştim ama karıştı galiba. 110s takılı iken sadece standby ışığı yanıyor başka hiç bir tepki yok. 110'u taktığımda logo geliyor ve gidiyor.
Be careful with this capacitor.Merhabalar kolay gelsin Axen 16AT023a yazılımı bulabilirmiyim
yeni taktığınız kartın seri bilgisi lazım.
kartın üzerinde yazan bu hocam.Merhaba hocam resimleri ekledim. Sizce kendi kartının açılmaması donanımsal bi durum mu? Eğer mümkün ise 110s içinde yazılım alabilirmiyim.
güncelleme yazılımı verildi.17mb82 güncel yazılım lazım
17mb82 güncel yazılım lazım
kurtarma yazılımı verildi.
selam tv nin arızasısı stanbay ışığının üç tam bir yarım yanıyor tv açılmıyor sizden ricam kurtarma yazılımı verebilirmisiniz teşekürler