N
nurullahcelikk
Yeni Üye
- 23 Haz 2022
- 22
- 34
sorunum tv yi açınca telefunken yazısı gelip sonra tv kapanıyor
ful yazılımını almam mümkün mü
Son düzenleme:
kurtarma yazılımı verildi.
sorunum tv yi açınca telefunken yazısı gelip sonra tv kapanıyor
ful yazılımını almam mümkün mü
yokoono master- TV nin donanımı orijinal hiç bir parça değişmedi.
- Arka kapaktaki etiketi ekte yükledim.
- Anakart resmini ekte yükledim.
- Panel değişikliği yapılMAdı.
- SORUN : TV yi açtıgımda stand by yanıp sönüyor arka aydınlatma çalışıyor fakat hiçbir görüntü gelmiyor. LOGO bile yok siyah ekran (aydınlatmada sorun yok o çalışıyor). ekranda asla hiç bir şey görünmüyor.
Başka yazılım verdim bunu dene bakalım.yazılımda mı hata var acaba
Try at your own risk.- TV nin donanımı orijinal hiç bir parça değişmedi.
- Arka kapaktaki etiketi ekte yükledim.
- Anakart resmini ekte yükledim.
- Panel değişikliği yapılMAdı.
- SORUN : TV yi açtıgımda stand by yanıp sönüyor arka aydınlatma çalışıyor fakat hiçbir görüntü gelmiyor. LOGO bile yok siyah ekran (aydınlatmada sorun yok o çalışıyor). ekranda asla hiç bir şey görünmüyor.
ustam çok teşekkür ederim. hemen deneyeceğim ellerine sağlıkTry at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam yazılım güncellendi 45.23.25 oldu fakat youtube hala ayni vewd app storeda bi değişiklik olmadıBaşka yazılım verdim bunu dene bakalım.
teşekkürler.kurtarma yazılımı verildi.
yazayım tesekkurler ılgınız ıcın 10096949 23251762 324kart üzerindeki etikette bulunan 100 başlayan seriyi buraya yazabilirsin.
Cod panel (VES490xxxx-xx-xx) ??.All original boards (17MB130S). Board seems good - all voltages correct. Standby LED is continuously flashing.
I would like to try a USB reflash of firmware, is it possible to get the SW for this TV?
Details of TV (serial number) below.
Many thanks.
hocam yazılım güncellendi 45.23.25 oldu fakat youtube hala ayni vewd app storeda bi değişiklik olmadı