Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,359
sağ alt kösedeki etiketin net şekilde fotoğrafını çekip yükleyinYeni takılan kartın resmi.
sağ alt kösedeki etiketin net şekilde fotoğrafını çekip yükleyinYeni takılan kartın resmi.
10085287sağ alt kösedeki etiketin net şekilde fotoğrafını çekip yükleyin
Televizyon çalıştı çok teşekkür ederim. Fakat televizyondaki görüntü ters bunun için panel yazılımı mı gerekli eğer mevcut ise onu da paylaşabilir misiniz?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hocam 16gb flashı tanımadı ama 4gbı tanıdı. Ama televizyon yazılım işleminden sonra açılmadı. Bu arada bildirim gelmedi hocam tekrar bakabilir misiniz?Farklı bir yazılım için yetki verdim yükleme işlemi orada yazıyor iki yazılımdan biri mutlaka olur bu arada mb140 ana kartlar flash bellek seçer varsa farklı bellek ile de deneyim
VES390UNDA-2D-N11Main is 17MB110P. Cod panel (VES390xxx=xx=xx) ???.
I don't have it for this tv model. I have it for the TV combination. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one.VES390UNDA-2D-N11
Tekrar farklı yazılımın yetkisini verdim bildirimi kontrol edin.Hocam 16gb flashı tanımadı ama 4gbı tanıdı. Ama televizyon yazılım işleminden sonra açılmadı. Bu arada bildirim gelmedi hocam tekrar bakabilir misiniz?
teşekkür ederim ustam cihaz çalıştıkurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
teşekkürler tv çalıştı,full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
full yazılım verildi. Yükleyip sonucu yazın.
Bu TV nin bana yazılımı gerek TV Regal yazısında takılı kalıyor açılmıyor . Regal 49r6520f 49"
Bu Televizyonun bana yazılımı gerek TV Regal yazısında takılı kalıyor açılmıyor . Regal 49r6520f 49"
Bu Televizyonun bana yazılımı gerek TV Regal yazısında takılı kalıyor açılmıyor . Regal 49r6520f 49"
Sn 8289730 900098
Pnl 23512716
10121995
full yazılım verildi. Yükleyip sonucu yazın.
sadece bu 2 dosya var dogrumu
Dedikleriniz yaptım TV hiç cevap vermiyor .ok tuşuna basılı TV'nin fişini taktım hiç tepki vermiyor
Ok tuşuna basılı tuttum fişi taktım kırmızı ışık yanıp sönmedi .devamlı yanık kaldı .uzun basılı tuttum sonra 30 40 saniye yine yanıt vermedi yazılım almadi
Dedikleriniz yaptım TV hiç cevap vermiyor .ok tuşuna basılı TV'nin fişini taktım hiç tepki vermiyor