konunun 1. mesajını okuyun.selamlar arkadaşlar VESTEL SM.40FD7300 LED TV 290DLBN/MB110S için hangi yazılımı kurmam gerekli tv ekranı gelmiyor manuel yükleme yapacağım
kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.selamın aleyküm kolaylıklar ustalar telefunken 32TH4020 logo geliyor sonrasında stand by düşüyor yazılımdan şüpeleniyoruz varsa yazılım paylaşa bilirmisiniz
Main is 17MB110P. Cod panel (VES390xxx=xx=xx) ???.Merhaba
- Televizyonun donanımı orijinal, anakart veya panel değişmedi. Her şeyi orijinal.
- Televizyon Model No: LT-39VF52K
- Televizyon Seri No: 7921697 700215
- Anakart: 17MB110
17MB110P full yazılım ihtiyacım var
Full yazılım verildi.Hayırlı işler kolay gelsin
Vestel tv açılıp kapanıyor- logo geliyor
uygun yazılım rica ediyorum
Hayırlı işler kolay gelsin
Tamam ustam çalıştı sorun yokTeşekkürler ustam emeğine sağlık
Cihazdaki sorun nedir.Merhaba aşağıda anakart ve model numarasını paylaştığım tv için full yazılıma ihtiyacım var. Paylaşırsanız eğer çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
istemediğin kadar mevcutyazılımm
Anakart aynısıyla değişti. Yanlışlıkla 24' yazılımı yükledim o yüzden full yazılıma ihtiyacım var.Cihazdaki sorun nedir.
yeni kartın seri bilgisi lazım. Kart modellerin aynı olsada yazılımlar farklı.Anakart aynısıyla değişti. Yanlışlıkla 24' yazılımı yükledim o yüzden full yazılıma ihtiyacım var.
Yeni takılan kartın resmi.yeni kartın seri bilgisi lazım. Kart modellerin aynı olsada yazılımlar farklı.