Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Elimizde daha günceli yok.TV GÜNCELLEME YAZILIMI ricam olur.
Seri NO: 7942046 700932
Çok teşekkürler şimdiden.
Elimizde daha günceli yok.TV GÜNCELLEME YAZILIMI ricam olur.
Seri NO: 7942046 700932
Çok teşekkürler şimdiden.
kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Merhaba tv de bugüne kadar hiç bir arıza olmadı bir kart değişikliği de olmadı
Vestel logosu çıkıyor bu esnada kırmızı ışık yanıp sönüyor sonrasında logo kaybolup tekrar geliyor ama bir süre sonra tamamen gidip tv kapanıyor
Yardım rica ederim, yazılım yönlendirmesi için desteğinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim, yazılımı verdiğiniz talimatlara göre yükledim ve tv çalıştıkurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Anladım anakart alırım o zaman teşekkür ederim.Size Sota üstat full yazılım vermiş yazılımsal arıza olsaydı tv çalışırdı önceki mesajlarda yazdıklarınıza göre ana karta uydu alıcı entegresi arızalı
Rica ederiz.Anladım anakart alırım o zaman teşekkür ederim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.17mb140
Vestel logosu çıkıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor sonrasında logo gidiyor görüntü yok reset atıyor bir süre sonra tamamen gidip tv kapanıyor yazılım talep ediyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Merhaba tv de bugüne kadar hiç bir arıza olmadı bir kart değişikliği de olmadı
Vestel logosu çıkıyor bu esnada kırmızı ışık yanıp sönüyor sonrasında logo kaybolup tekrar geliyor ama bir süre sonra tamamen gidip tv kapanıyor
Yardım rica ederim, yazılım yönlendirmesi için desteğinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim, yazılımı verdiğiniz talimatlara göre yükledim ve tv çalıştı
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Logo gelip kapanıyor, stand by yanıp sönüyor
yazılım mevcut ise gönderebilir misiniz, teşekkür ederim.
Ses var mı?VESTEL 55UHD8400
17mb130P
Vestel TV açılmıyor,standby ışıgı yanıyor görüntü yok yazılım talep ediyorum
VESTEL 55UHD8400
ANAKART:17mb130P
SERİ NO:8084863800129
Vestel TV açılmıyor,standby ışıgı yanıyor görüntü yok yazılım talep ediyorum
Konunun ilk mesajını okuyunuz.17mb82s yazılım lazım teşekkürler.23344295