full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.merhaba,
konusuna yazdım ama sanırım asıl buradan talep açmak lazımmış galiba, şimdiden teşekkür ederim,
ekrana jvc yazısı gelip restart atan bir tv, çökmüş diyorlar,
size zahmet ne yapılması lazımsa yardımcı olunuz,
Hocam yazılımı yüklemeye çalıştım ama televizyonun ekranı açılmadı. Sol alttaki kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor ama açılmıyor. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı ?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Saolun varolun, şimdi oldu,full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim sorunum çözüldü.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
tamamdır, teşekkürler... yapacak bir şey yok o zamanElimizde daha günceli yok.
başka flash bellek deneyinHocam yazılımı yüklemeye çalıştım ama televizyonun ekranı açılmadı. Sol alttaki kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor ama açılmıyor. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Teşekkür ederim sorunum çözüldü.
Farklı bir yazılım için yetki verdim yükleme işlemi orada yazıyor iki yazılımdan biri mutlaka olur bu arada mb140 ana kartlar flash bellek seçer varsa farklı bellek ile de deneyin.Hocam yazılımı yüklemeye çalıştım ama televizyonun ekranı açılmadı. Sol alttaki kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor ama açılmıyor. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı ?
ses yok hocamSes var mı?
Ses var mı?
Yazılım verildi yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.ses yok hocam