behzataydin
Yeni Üye
- 23 May 2024
- 2
- 25
Teşekkür ederim sorunum çözüldü.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.

Teşekkür ederim sorunum çözüldü.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
tamamdır, teşekkürler... yapacak bir şey yok o zamanElimizde daha günceli yok.
başka flash bellek deneyinHocam yazılımı yüklemeye çalıştım ama televizyonun ekranı açılmadı. Sol alttaki kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor ama açılmıyor. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Teşekkür ederim sorunum çözüldü.![]()
Farklı bir yazılım için yetki verdim yükleme işlemi orada yazıyor iki yazılımdan biri mutlaka olur bu arada mb140 ana kartlar flash bellek seçer varsa farklı bellek ile de deneyin.Hocam yazılımı yüklemeye çalıştım ama televizyonun ekranı açılmadı. Sol alttaki kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor ama açılmıyor. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı ?
ses yok hocamSes var mı?
Ses var mı?
Yazılım verildi yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.ses yok hocam
konunun 1. mesajını okuyun.selamlar arkadaşlar VESTEL SM.40FD7300 LED TV 290DLBN/MB110S için hangi yazılımı kurmam gerekli tv ekranı gelmiyor manuel yükleme yapacağım
kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.selamın aleyküm kolaylıklar ustalar telefunken 32TH4020 logo geliyor sonrasında stand by düşüyor yazılımdan şüpeleniyoruz varsa yazılım paylaşa bilirmisiniz
![]()
![]()
![]()