Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Yazılım verildi bildirim çanını kontrol edin.Merhaba
Elimde TELEFUNKEN marka TV yazılım hatası alıyorum Stanbay ışığı surekli yanıp sönuyor 17MB130S Kurtarma Yazılımı gerekiyor yardımcı olabilecek var mı?
Yazılım verildi bildirim çanını kontrol edin.Merhaba
Elimde TELEFUNKEN marka TV yazılım hatası alıyorum Stanbay ışığı surekli yanıp sönuyor 17MB130S Kurtarma Yazılımı gerekiyor yardımcı olabilecek var mı?
görsele bakınca arızanın ne olduğu anlaşılm
volum ve bazı foksıyonlar gorevini yapmıyor full yazılım taleb yazmayı unutulmuşgörsele bakınca arızanın ne olduğu anlaşılmıyor.!
fiziksel tuşlar mı çalışmıyor.volum ve bazı foksıyonlar gorevini yapmıyor full yazılım taleb yazmayı unutulmuş
Verdiğiniz dosyayı yükledim ama yine SEG yazısı gelip gidiyor devamı gelmiyor verebileceğiniz başka bir dosya veya önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı teşekkürler.tekrar kontrol et.
Bu seriye uygun elimde başka yazılım yokVerdiğiniz dosyayı yükledim ama yine SEG yazısı gelip gidiyor devamı gelmiyor verebileceğiniz başka bir dosya veya önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı teşekkürler.
Anladım teşekkür ederim.Bu seriye uygun elimde başka yazılım yok
üzgünüm çok eski bir kart.Anladım teşekkür ederim.
Allah razı olsun. Full yazılımla sıkıntısız bir şekilde kurulum gerçekleşti.FULL yazılım verildi.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Hocam selamlar bu televizyona uygun kurtarma yazılımı var mıdır acaba? Vestel yazısından sonra ekran kararıyor. Yardımcı olabilir misiniz
Yazılım ile uğraşmayın anten kablosunda çatlak veya izole edilmemiş açık bir kısım vardır. Ana karta lnb girişinden sıvı teması olmuş. Kablo yağmur suyunu hortum gibi ana karta taşımış lnb girişine bakın paslanmalar başlamış kartta da çürümeler başlamıştır en ufak bir iletim sorunu farklı arıza olarak karşınıza çıkar. Bu arada kabloyu da değiştirmeyi unutmayın.
Önceden yüklediğiniz yazılım sonrası tv sorunsuz çalıştı mı?Aynen yanlış da olabilir bulduğum17MB82 kurtarma yazılımını yüklemiştim önceden.
By_Trol Hocam selamlar, aradan geçen zaman içinde bir yükleme gelişme oldu mu acaba? Normalde bu yazılım TV lere geliyor ve yükleniyor.Forum arşivinde sizin televizyonda yüklü olan yazılımın aynısı var daha üst versiyon yok.
Sizin tv ye manuel yazılım yok üretici firma otaya yeni yazılım gönderdiğinde tv internet üzerinden otomatik güncellenecektir.By_Trol Hocam selamlar, aradan geçen zaman içinde bir yükleme gelişme oldu mu acaba? Normalde bu yazılım TV lere geliyor ve yükleniyor.