Tamam cevabınızı bekliyor olacağım.Sana full yazılım verelim her defasında uğraşıp durma.
Pc geçince yazılımı veirirm.
Tamam cevabınızı bekliyor olacağım.Sana full yazılım verelim her defasında uğraşıp durma.
Pc geçince yazılımı veirirm.
FULL yazılım verildi.Tamam cevabınızı bekliyor olacağım.
Ses geliyor ama görüntü yok.Televizyonun donanımı orijinal,ANA KART DEĞİŞMEDİ
TV ARKA KAPAĞINDAKİ ETİKET resmini OKUNAKLI olarak buraya ekliyorum.
TV' deki problemim: VESTEL yazısı ekrana 1 sn. gelip daha sonra
![]()
görüntü hiç gelmiyor.
Ses gelirken ekranı fenerle kontrol edin.Ses geliyor ama görüntü yok.
Altta görüntü az da olsa var fener sağolun.İyi fikir.Teşekkürler.Ses gelirken ekranı fenerle kontrol edin.
Tv'nin led barları arızalı gibi duruyor. Servisten yardım almalısınız.Altta görüntü az da olsa var fener sağolun.İyi fikir.Teşekkürler.
Şimdi ekrana görüntü geldi.
Acaba ışık mı lazımdı?@Sota,
yazılım verildi.MB211 V0 yazılım güncellemesi yüklemek istiyorum.Şimdiden çok teşekkürler.![]()
![]()
Bir kere açıldı.Hemen özelliklerini aldım.İnşallah yazılım güncellemesi vardır.
Yazılım verildi bildirim çanını kontrol edin.Merhaba
Elimde TELEFUNKEN marka TV yazılım hatası alıyorum Stanbay ışığı surekli yanıp sönuyor 17MB130S Kurtarma Yazılımı gerekiyor yardımcı olabilecek var mı?
![]()
![]()
![]()
görsele bakınca arızanın ne olduğu anlaşılm
volum ve bazı foksıyonlar gorevini yapmıyor full yazılım taleb yazmayı unutulmuşgörsele bakınca arızanın ne olduğu anlaşılmıyor.!
fiziksel tuşlar mı çalışmıyor.volum ve bazı foksıyonlar gorevini yapmıyor full yazılım taleb yazmayı unutulmuş
Verdiğiniz dosyayı yükledim ama yine SEG yazısı gelip gidiyor devamı gelmiyor verebileceğiniz başka bir dosya veya önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı teşekkürler.tekrar kontrol et.