Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Merhabalar,

Sorun maalesef tekrar olustu ve daha onceden yaptigimi yapip usb den yazılım yuklemeye kalktigimda sorun cozulmuyor.

Gonderdiginiz yazılımın boyutu 230megabyte ve 230MB lık dosyanın 20sn gibi bir zamanda USBden TVye kopyalanıp flasha yazılması imkansız. USB flash uzerinde yazma-okuma islemleri yapılırken flashin uzerindeki isiklar yanıp sonuyor ve OKe basilip TVnin fisi takıldıgında TVnin standby isigi 20sn yanıp sonerken USB flashin isigi sadece 2-3 sn yanıyor. 2-3 saniye icerisinde yazılımın kopyalanmasinin imkanı yok.

Yazılımın icerisinde scr uzantili dosyanın icerisinde bazı karsilastirmaların yapılıp sonrasinda silme-yazma islemleri yapıldıgı anlasiliyor. USB flash 2-3 sn yaıp sondugu icin sanirim bu karsilastirmalar sonrasında herhangi bir yazılım kurma islemi yapılmıyor.

Sunu sormak istiyorum. Bu karsilastirmalar yapılmadan yazılım kurulumunu zorla yapacak bir dosya elinizde mevcut mu?
Ya da TV nin uzerindeki yazılımdan daha eski bir yazılımı verebilir misiniz?
size verilen full yazılım yani tv işletim sistemi tekrar kurmaya yarar.
Ne yazık ki başka yazılım yok.

Cegero Çevrimdışı

Cegero

Aktif Üye
27 Şub 2021
155
23
Mb120 Yazılım desteği kesilmiş eski bir anakarttır en güncel yazılımı bile nereden baksanız 4 yıllıktır fazla bir beklentiniz olmasın. Sertifika hatasını genelde üretici firma çözüyor siz yine de menülerde HBB açıksa kapatarak deneyin tv çalışıyorken uzaktan kumanda üzerinden menü 4725 tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Eklerim hocam

Mb120 Yazılım desteği kesilmiş eski bir anakarttır en güncel yazılımı bile nereden baksanız 4 yıllıktır fazla bir beklentiniz olmasın. Sertifika hatasını genelde üretici firma çözüyor siz yine de menülerde HBB açıksa kapatarak deneyin tv çalışıyorken uzaktan kumanda üzerinden menü 4725 tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

IMG_20240516_210740.jpg
IMG_20240516_210739.jpg

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

atkancak

Yeni Üye
18 May 2021
7
43
size verilen full yazılım yani tv işletim sistemi tekrar kurmaya yarar.
Ne yazık ki başka yazılım yok.

Peki verdiginiz yazılımın kurulumunu scr uzantili dosyadaki karsilastirmalar ile degil de yazılım kurulumunu TVye zorlayarak yaptırmanın bir yolunu biliyor musunuz?

A Çevrimdışı

atkancak

Yeni Üye
18 May 2021
7
43
Bunu yapmanın tek yolu mikroçipe doğrudan dump yazdırmak.
dump dosyası ve arayuz baglanti bilgileri hakkında bilgi verebilirseniz direk flasha yazmayı deneyebilirim.

Bu arada scr dosyasında commentlenmis halde ***setenv imgload '2'*** atamasi mevcut. Uzerinde core update i icin aktive edilmesi yazıyor. imgload degiskeninin 0-1 ve 2 olarak set edilmesi durumunda ne gibi farkli islem yapıldıgı konusunda bilgi verebilir misin?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
dump dosyası ve arayuz baglanti bilgileri hakkında bilgi verebilirseniz direk flasha yazmayı deneyebilirim.

Bu arada scr dosyasında commentlenmis halde ***setenv imgload '2'*** atamasi mevcut. Uzerinde core update i icin aktive edilmesi yazıyor. imgload degiskeninin 0-1 ve 2 olarak set edilmesi durumunda ne gibi farkli islem yapıldıgı konusunda bilgi verebilir misin?
Bunun detaylarını By_Trol By_Trol bilir.

E Çevrimdışı

egedurak

Yeni Üye
26 Tem 2023
3
24
Merhabalar,
Paylaşımlar için teşekkür ederim. 17MB140'ın kurtarma yazılımını indirmek istedim ve buraya yönlendirildim. Kartın fotoğrafını aşağıya ekliyorum. Televizyon logoda takılı kalıyor. Araştırmalarıma göre kurtarma yazılımı işi çözüyormuş. TV Regal o yüzden Titanyum olanı indireceğim. Dosyayı paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin.

1000018875.jpg

Geri
Üst Alt