Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
kurtarma yazılımı verildi.
televizyonum açılıp vestel logosundan sonra tekrar kapanıyor. Gerekli yazılım nedir.
kurtarma yazılımı verildi.
televizyonum açılıp vestel logosundan sonra tekrar kapanıyor. Gerekli yazılım nedir.
ilk mesajı okuyun.!jvc lt39vf52k 17mb110s
büyük ihtimal işlemci lehimlerinden bırakanlar olmuştur. İşlemci ölçülüp hata alınırsa reballing yapılması gerekiyor.Sota yokoono Tekrardan merhaba ustalar. Verilen yazılımı ch341 ile yükledim. Sorun devam ediyordu. Önceden ısıl işlem yapmıştım işlemci için ve yine yaptım şuan hiç görüntü yok güç lambası bir canlanıyor sonra yavaş yavaş sönüyor ve tekrarlıyor ancak açılmıyor. Sizce işlemciyi mi patlattım Yoksa tekrar ısıl işlem yapsam ekran gelir mi?
Update: main IC heats up abnormally, mainboard fault.Need software for this TV, issue is no standby light, voltage is present, i can see the digital audio light come on for 3 seconds before going off, when plugging in usb i get power in usb. Would like to try software before going further.
Merhaba işi karıştırmak istemiyorum ama ch341 ile program hex ile atılıyordu.buradan verilen yazılımlar bin dosyası öğrenmek içinde soruyorum dosyayı hex dosyası yapmadanmı yükledinizSota yokoono Tekrardan merhaba ustalar. Verilen yazılımı ch341 ile yükledim. Sorun devam ediyordu. Önceden ısıl işlem yapmıştım işlemci için ve yine yaptım şuan hiç görüntü yok güç lambası bir canlanıyor sonra yavaş yavaş sönüyor ve tekrarlıyor ancak açılmıyor. Sizce işlemciyi mi patlattım Yoksa tekrar ısıl işlem yapsam ekran gelir mi?
Arkadaşa başka yazılım verildi.Merhaba işi karıştırmak istemiyorum ama ch341 ile program hex ile atılıyordu.buradan verilen yazılımlar bin dosyası öğrenmek içinde soruyorum dosyayı hex dosyası yapmadanmı yüklediniz
verdiğim yazılımı yükleyip sonucu bildirin.
YouTube açılıyor fakat videolar açılmıyor siyah ekranda kalıyor bunu cozecek bi yazılım veya bu anakartin güncel bir yazılımı var mı?
Kusura bakmayın yeniyim ama ch341 ile attığını yazmış yazılımı hex dosyası yapmadan atıyorsa çalışmaz diye yazdım kolay gelsinArkadaşa başka yazılım verildi.
verien dosyayı kontrol ettim bin uzantılı.Kusura bakmayın yeniyim ama ch341 ile attığını yazmış yazılımı hex dosyası yapmadan atıyorsa çalışmaz diye yazdım kolay gelsin
Tabii ki. Sorunu bildirirken detaylıca anlatmaya calistim. Yazılımı kurduktan sonra olusacak sonucu da aynı sekilde de detaylıca anlatirim.
Yazılımı soylediginiz sekilde kurdum. OK tusuna basili tutarken tvnin fisini taktım. standby isigi yanıp sonmeye basladi ve islem yaklasik 20-30sn icinde tamamlandi ve ekran acildi.
Tv acildiktan sonra servis menusune girdim. Servis menusunu ekte gonderiyorum. Servis menusunde onceki ile herhangi bir degisiklik farkedemedim. Dosyayı indirdigim sayfada version olarak V.0.00.0.0 olarak gozuktugunden yazılım versiyonunun degisecegini sanmıstım fakat servis menusunde onceki gibi V.0.51.51.0 olarak gozukuyor.
Su anda TV calismakta. Gelismeleri buradan tekrar bildiririm.
Yardımınız icin cok tesekkur ederim. İcini acip devreleri kontrol etmekten simdilik kurtuldum