Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
2e0d6800-5018-4b30-9d55-729611a2b273.jpg

televizyonum açılıp vestel logosundan sonra tekrar kapanıyor. Gerekli yazılım nedir.
kurtarma yazılımı verildi.

Y Çevrimdışı

YardimDestek

Yeni Üye
13 Haz 2023
7
22
Sota Sota yokoono yokoono Tekrardan merhaba ustalar. Verilen yazılımı ch341 ile yükledim. Sorun devam ediyordu. Önceden ısıl işlem yapmıştım işlemci için ve yine yaptım şuan hiç görüntü yok güç lambası bir canlanıyor sonra yavaş yavaş sönüyor ve tekrarlıyor ancak açılmıyor. Sizce işlemciyi mi patlattım :) Yoksa tekrar ısıl işlem yapsam ekran gelir mi?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Sota Sota yokoono yokoono Tekrardan merhaba ustalar. Verilen yazılımı ch341 ile yükledim. Sorun devam ediyordu. Önceden ısıl işlem yapmıştım işlemci için ve yine yaptım şuan hiç görüntü yok güç lambası bir canlanıyor sonra yavaş yavaş sönüyor ve tekrarlıyor ancak açılmıyor. Sizce işlemciyi mi patlattım :) Yoksa tekrar ısıl işlem yapsam ekran gelir mi?
büyük ihtimal işlemci lehimlerinden bırakanlar olmuştur. İşlemci ölçülüp hata alınırsa reballing yapılması gerekiyor.

A Çevrimdışı

Azomi

Yeni Üye
9 Ara 2020
5
27
Need software for this TV, issue is no standby light, voltage is present, i can see the digital audio light come on for 3 seconds before going off, when plugging in usb i get power in usb. Would like to try software before going further.

1000031312.jpg
1000031313.jpg
1000031314.jpg

burki2m Çevrimdışı

burki2m 

Yeni Üye
15 May 2024
18
25
IMG_20240516_124800.jpg
IMG_20240516_124733.jpg

YouTube açılıyor fakat videolar açılmıyor siyah ekranda kalıyor bunu cozecek bi yazılım veya bu anakartin güncel bir yazılımı var mı?

A Çevrimdışı

Azomi

Yeni Üye
9 Ara 2020
5
27
Need software for this TV, issue is no standby light, voltage is present, i can see the digital audio light come on for 3 seconds before going off, when plugging in usb i get power in usb. Would like to try software before going further.

1000031312.jpg
1000031313.jpg
1000031314.jpg
Update: main IC heats up abnormally, mainboard fault.

E Çevrimdışı

ender1976

Yeni Üye
10 May 2024
26
48
Merhaba işi karıştırmak istemiyorum ama ch341 ile program hex ile atılıyordu.buradan verilen yazılımlar bin dosyası öğrenmek içinde soruyorum dosyayı hex dosyası yapmadanmı yüklediniz

A Çevrimdışı

atkancak

Yeni Üye
18 May 2021
7
43
Tabii ki. Sorunu bildirirken detaylıca anlatmaya calistim. Yazılımı kurduktan sonra olusacak sonucu da aynı sekilde de detaylıca anlatirim.

58u9500_after_sw_update.jpg

Yazılımı soylediginiz sekilde kurdum. OK tusuna basili tutarken tvnin fisini taktım. standby isigi yanıp sonmeye basladi ve islem yaklasik 20-30sn icinde tamamlandi ve ekran acildi.

Tv acildiktan sonra servis menusune girdim. Servis menusunu ekte gonderiyorum. Servis menusunde onceki ile herhangi bir degisiklik farkedemedim. Dosyayı indirdigim sayfada version olarak V.0.00.0.0 olarak gozuktugunden yazılım versiyonunun degisecegini sanmıstım fakat servis menusunde onceki gibi V.0.51.51.0 olarak gozukuyor.

Su anda TV calismakta. Gelismeleri buradan tekrar bildiririm.

Yardımınız icin cok tesekkur ederim. İcini acip devreleri kontrol etmekten simdilik kurtuldum :)

Merhabalar,

Sorun maalesef tekrar olustu ve daha onceden yaptigimi yapip usb den yazılım yuklemeye kalktigimda sorun cozulmuyor.

Gonderdiginiz yazılımın boyutu 230megabyte ve 230MB lık dosyanın 20sn gibi bir zamanda USBden TVye kopyalanıp flasha yazılması imkansız. USB flash uzerinde yazma-okuma islemleri yapılırken flashin uzerindeki isiklar yanıp sonuyor ve OKe basilip TVnin fisi takıldıgında TVnin standby isigi 20sn yanıp sonerken USB flashin isigi sadece 2-3 sn yanıyor. 2-3 saniye icerisinde yazılımın kopyalanmasinin imkanı yok.

Yazılımın icerisinde scr uzantili dosyanın icerisinde bazı karsilastirmaların yapılıp sonrasinda silme-yazma islemleri yapıldıgı anlasiliyor. USB flash 2-3 sn yaıp sondugu icin sanirim bu karsilastirmalar sonrasında herhangi bir yazılım kurma islemi yapılmıyor.

Sunu sormak istiyorum. Bu karsilastirmalar yapılmadan yazılım kurulumunu zorla yapacak bir dosya elinizde mevcut mu?
Ya da TV nin uzerindeki yazılımdan daha eski bir yazılımı verebilir misiniz?

Geri
Üst Alt