Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,901
PC başına geçince sana full yazılım bakayım.Destek için teşekkür ederim. Yükledim ama bir değişiklik olmadı. Kablosuz bağlantı menüsü yine gelmedi. Başka ne yapabilirim fikriniz varmı?
Burayi takip et.
PC başına geçince sana full yazılım bakayım.Destek için teşekkür ederim. Yükledim ama bir değişiklik olmadı. Kablosuz bağlantı menüsü yine gelmedi. Başka ne yapabilirim fikriniz varmı?
Size yazılımı Yokoo usta verdi. LG yazılımlar nasıl verilir inan fikrim yok.Birde son olarak bir şey sormak istiyorum. Benim problem yazılımdan mı (sizce) yoksa donanım mı? Sorun şu: Cihaz açılıyor HDMI1 yazıyor sol üstte ve o yazı orada kalıyor. Görüntü geliyor uydu alıcısından (uydu olmazsa direkt öyle kalıyor) Ses yok ve tv kumandası işe yaramıyor (aç kapa dahil) Yordum biraz sizi kusura bakmayın) Not: Görüntü var ama uydudan tvye geliyor ve akıyor görüntü. Ve ayrıca ben size panel numarası söylemedim anakart söyledim ama farketmez değil mi dahada çökertmeyeyim tv yi
![]()
And I don't speak TurkishSize yazılımı Yokoo usta verdi. LG yazılımlar nasıl verilir inan fikrim yok.
Vestel, Hilevel, Sunny vb olsa eyvallah.
Yazılımsal olma ihtimali yüksek.
Full yazılım verildi.Destek için teşekkür ederim. Yükledim ama bir değişiklik olmadı. Kablosuz bağlantı menüsü yine gelmedi. Başka ne yapabilirim fikriniz varmı?
Merhaba çocuk rahatsızdı o yüzden geç kaldım.Son yolladığınız yazılım Vestel logo oldu.Çikolata işide tamamYeni bir lazım verdim Cihaza yükle. Yarın tanımadığın 2 çocuğa hayrına çikolata ver.
Son verdigim yazilim %100 uyumluydu.Merhaba çocuk rahatsızdı o yüzden geç kaldım.Son yolladığınız yazılım Vestel logo oldu.Çikolata işide tamamekranda yeşil çigiler var ve ses cızırtı halinde galiba daha program deneyeceğim yardımcı olurmusunuz
![]()
![]()
![]()
Panel programımı deneyeceğim görüntüde çizgiler var koyu ekranda mavi açık ekranda yeşil oluyor ve arasıra ekran kararıyor
Dün verdiğiniz carbon 2 kurtarma yazılımındaki mb140.bin dosyasını en son yolladığınız kurtarma yazılımındaki mb140.bin dosyasıyla değiştirip yükledim ekran ve ses düzeldi.Ekran içinde tozlar var onları silip tekrar deneyeceğim son durumu haber vericem.çok teşekkürler.Son verdigim yazilim %100 uyumluydu.
Lvds sorunu olabilir elinizden geliyorsa temizleyip tekrar takın.
Kesene bereket. Tv'nin düzelmesine sevdim.Çikolata işide tamam
kurtarma yazılımı verildi.![]()
televizyonum açılıp vestel logosundan sonra tekrar kapanıyor. Gerekli yazılım nedir.
ilk mesajı okuyun.!jvc lt39vf52k 17mb110s