S Çevrimdışı

solaytekin

Yeni Üye
2 Ocak 2019
8
25
20240514_124206.jpg

Merhaba , televizyonum Vestel in ihraç modeli Westwood, daha öncede buradan yazılım yüklemiştim. Şimdiye kadar Tv nin ledler hariç herhangi bir parçası değişmedi. Tv kablosuz olarak bağlanmamaya başladı ve seçeneklerde kablosuz menüsü kayboldu. Dün de led arızasından dolayı tv nin ledler değişti.Ekran hafif sarımtrak görünüyor. Son yazılımı talep ediyorum,belki bu iki sorun veya sadece kablosuz sorunu çözülür teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
20240514_124206.jpg

Merhaba , televizyonum Vestel in ihraç modeli Westwood, daha öncede buradan yazılım yüklemiştim. Şimdiye kadar Tv nin ledler hariç herhangi bir parçası değişmedi. Tv kablosuz olarak bağlanmamaya başladı ve seçeneklerde kablosuz menüsü kayboldu. Dün de led arızasından dolayı tv nin ledler değişti.Ekran hafif sarımtrak görünüyor. Son yazılımı talep ediyorum,belki bu iki sorun veya sadece kablosuz sorunu çözülür teşekkürler.
cihazı nereden satın aldınız.?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Teşekkür ederim 4 GB den düşük başka elimde flash bellek bulamadım internetten 3 farklı 4 GB flash bellek sipariş verdim kargo gelince denemesini yapıp bilgi vereceğim tavsiye edeceğiniz marka flash bellek varsa onuda alırım
yeni bir yazılım daha verdim. Bunu hemen deneyebilir misin.

S Çevrimdışı

samiller

Yeni Üye
7 Haz 2023
21
34
Verdiğimiz yazılımları tv'nin alması gerekirdi. Bazen görüntü ters,negativ gibi görüntü sorunları oluşur bunu da panel yazılımıyla çözüyoruz fakat sizin cihaz yazılımı almıyor gibi.

yeni bir yazılım verdim bunu da deneyin olmazsa servisten yardım almanız gerekecek.
Bunuda denedim. aslında yükleme işlemi yapıyor görünüyor öndeki led ışığına bakarsak ama sonuç alamıyoruz. yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Artık servisin yolu göründü.

E Çevrimdışı

ender1976

Yeni Üye
10 May 2024
26
48
Elimdeki dosyalarla görüntüyü düzelttim finlux logosunu Vestel logosu yapabilir miyiz karşılık beklemeden yaptığınız iyilikler için minnettarım çok teşekkürler By_Trol By_Trol Sota Sota

Geri
Üst Alt