B
bilaltürker
Yeni Üye
- 30 Nis 2024
- 2
- 48
17mb140 kart için yazılım lazım mümkünse teşekkürler

cihazı nereden satın aldınız.?
orjinalini bulup taktım siteden bilgi aldım çok teşekkürederimYeni taktığın kartın seri numarası var mı.?
Lütfen burası buna uygun değil deyip yazmamazlık yapmayın çok ihtiyacım var en azından bana yazılım ve ch341a ile yüklenir mi söyleyin yeter.Merhaba, forumda yeniyim nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın :P Elimde LG 32LD350-ZA TV var televizyon açılıyor hdmi1 yazıyor sonra o yazı gitmeden kalıyor hdmi1 yazıyor sadece sol üstte ses yok görüntü var ve tvnin kumandası tvyi etkilemiyor. Çip ve ramlerin üzerine ısıl işlem uyguladım ancak sorun devam etmekte. Acaba buna uygun (senesi fark etmez isterse 10 senelik yazılım olsun) elinizde yazılım var mıdır? Ve CH341A programlayıcı ile atabilir miyim? Saygılar...
Main EAX61464001 ??Merhaba, forumda yeniyim nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın :P Elimde LG 32LD350-ZA TV var televizyon açılıyor hdmi1 yazıyor sonra o yazı gitmeden kalıyor hdmi1 yazıyor sadece sol üstte ses yok görüntü var ve tvnin kumandası tvyi etkilemiyor. Çip ve ramlerin üzerine ısıl işlem uyguladım ancak sorun devam etmekte. Acaba buna uygun (senesi fark etmez isterse 10 senelik yazılım olsun) elinizde yazılım var mıdır? Ve CH341A programlayıcı ile atabilir miyim? Saygılar...
204 ile biten numarası.Main EAX61464001 ??
Main EAX61354204(0) ??
Main EAX63329201(9) ??
Cod panel ???????.
LG nin sitesinde yok yazılım. Çok ihtiyacım var o yüzden istedim inşAllah çözülür. CH341A ile yüklenir mi bu arada?Main EAX61464001 ??
Main EAX61354204(0) ??
Main EAX63329201(9) ??
Cod panel ???????.
Elimizde LG ait yazılım bulunmuyor ayrıca ch341 her eproma yazma işlemi yapamaz. Epromun üzerinde model numarası nedir.? Ch341 eprom uyumluluk listesinde kontrol edilmeli.Lütfen burası buna uygun değil deyip yazmamazlık yapmayın çok ihtiyacım var en azından bana yazılım ve ch341a ile yüklenir mi söyleyin yeter.
For programmer CH341A; IC401 25Q80BV204 ile biten numarası.
LG nin sitesinde yok yazılım. Çok ihtiyacım var o yüzden istedim inşAllah çözülür. CH341A ile yüklenir mi bu arada?
güncel yazılım verdim. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
6 yıl kadar önce Hepsiburada'dan aldım.
![]()
Bu yazılımı doğrudan anakartın arka kısmındaki winbond 25 serisi çipe ch341a programlayıcı ile yazsam çalışır mı? CH341A ile siliyorum önce çipi sonra seçip yüklüyorum doğru değil mi. Şimdiden teşekkürlerFor programmer CH341A; IC401 25Q80BV
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Cihazın sorunu nedir.?17mb140 kart için yazılım lazım mümkünse teşekkürler
![]()
Cihaz yazılımı almıyor.Bunuda denedim. aslında yükleme işlemi yapıyor görünüyor öndeki led ışığına bakarsak ama sonuç alamıyoruz. yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Artık servisin yolu göründü.