A
angara0614
Yeni Üye
- 27 May 2024
- 3
- 34
2 kez fat32 ile bicimlendirdim.yine olmadı.bugun TV tamircisi ne verdik artikflash belleğin formatını kontrol ettiniz mi.?
2 kez fat32 ile bicimlendirdim.yine olmadı.bugun TV tamircisi ne verdik artikflash belleğin formatını kontrol ettiniz mi.?
fat32 olarak biçimlendirmaniz gpt formatından mbr çevirmez. Rufus programıyla çok rahat şekilde yapabilirdiniz.2 kez fat32 ile bicimlendirdim.yine olmadı.bugun TV tamircisi ne verdik artik
verdiğin seri bilgisi mb211 ait, bana takılı kartın seri bilgisi lazım.merhaba kolay gelsın tv youtube acmıyordu bır yazılım attım simdi statbay da kaldı ısık yanıp sönüyor tv acılmıyor ustunde 17mb96 serısı kart var full yazılım verebılırmısınız birde youutubeye giriyordu ama acmıyordu bunuda cözebilirsek cok sevinirim simdiden tesekkurler
![]()
verdiğin seri bilgisi mb211 ait, bana takılı kartın seri bilgisi lazım.
yazılımda mı hata var acabadüzenledim yine olmuyor hocam yazılımda mi sorun acaba bilemedim fişi prize takmalı yöntem de olmuyo 1505 yönteminde
kurtarma yazılımı verildi.![]()
sorunum tv yi açınca telefunken yazısı gelip sonra tv kapanıyor
ful yazılımını almam mümkün mü
- TV nin donanımı orijinal hiç bir parça değişmedi.
- Arka kapaktaki etiketi ekte yükledim.
- Anakart resmini ekte yükledim.
- Panel değişikliği yapılMAdı.
- SORUN : TV yi açtıgımda stand by yanıp sönüyor arka aydınlatma çalışıyor fakat hiçbir görüntü gelmiyor. LOGO bile yok siyah ekran (aydınlatmada sorun yok o çalışıyor). ekranda asla hiç bir şey görünmüyor.
![]()
![]()
Başka yazılım verdim bunu dene bakalım.yazılımda mı hata var acaba