Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

WhatsApp-Image-2024-05-29-at-02.26.59.jpg

sorunum tv yi açınca telefunken yazısı gelip sonra tv kapanıyor
ful yazılımını almam mümkün mü
kurtarma yazılımı verildi.

- TV nin donanımı orijinal hiç bir parça değişmedi.
- Arka kapaktaki etiketi ekte yükledim.
- Anakart resmini ekte yükledim.
- Panel değişikliği yapılMAdı.
- SORUN : TV yi açtıgımda stand by yanıp sönüyor arka aydınlatma çalışıyor fakat hiçbir görüntü gelmiyor. LOGO bile yok siyah ekran (aydınlatmada sorun yok o çalışıyor). ekranda asla hiç bir şey görünmüyor.

tv2659676cb02d87cb8.jpg

tv11f43aef481a1541c.jpg
yokoono master

- Anakart resmini ekte yükledim.
- Panel değişikliği yapılMAdı.
- SORUN : TV yi açtıgımda stand by yanıp sönüyor arka aydınlatma çalışıyor fakat hiçbir görüntü gelmiyor. LOGO bile yok siyah ekran (aydınlatmada sorun yok o çalışıyor). ekranda asla hiç bir şey görünmüyor.

tv2659676cb02d87cb8.jpg

tv11f43aef481a1541c.jpg
Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
- Anakart 17MB130P
- Panel değişikliği yapılmadı

17mb130p.jpg

dı.
- SORUN : TV yi açtıgımda stand by yanıp sönüyor arka aydınlatma çalışıyor VESTEL logosu geliyor kapanıp tekrar açılıyor.

All original boards (17MB130S). Board seems good - all voltages correct. Standby LED is continuously flashing.

I would like to try a USB reflash of firmware, is it possible to get the SW for this TV?

Details of TV (serial number) below.

Many thanks.

20240525_125751.jpg

Is there a method that I can find which version V3/V4/V5 if screen is not working (flashing standby)?

All original boards (17MB130S). Board seems good - all voltages correct. Standby LED is continuously flashing.

I would like to try a USB reflash of firmware, is it possible to get the SW for this TV?

Details of TV (serial number) below.

Many thanks.

20240525_125751.jpg
Cod panel (VES490xxxx-xx-xx) ??.

hocam yazılım güncellendi 45.23.25 oldu fakat youtube hala ayni vewd app storeda bi değişiklik olmadı

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor okuyun uygulayın sonucu yazın youtube çalışacak vewd için bir şey diyemem.

merhaba;
Hi level tv için ışık yanıyor ancak görüntü yok maalesef. Yazılım rica edebilir miyim. Ürünün etiket resmini gönderiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Ürünün paneli ya da anakartı değişmedi.

WhatsApp-Image-2024-05-28-at-21.17.03.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.

Geri
Üst Alt