S Çevrimdışı

snimmits

Yeni Üye
8 Mar 2024
3
39
For 17MB97 and VES430UNDL-2D-N12 panel I have this software. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one. I hope you know the installation procedure.
Thankyou.

I have a quick question regarding the remote control.
Why would it stop working? - i know i ask a basic question, not everyone will understand technical terms).

My understanding of the remote controls currently in use - or the one im using... is that they are used for lots of other models.

The hardware & software profiles have some information and settings for the remote controls... (is this where the remote model / type etc is chosen then used by the TV?) If you say yes... then, Can I upload my current hw & sw profile to restore the config so my remote works?

Fingers crossed ;)

I will try this and let you know how it goes.

Kind regards,
Snimmits

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,992
IMG_0741.jpg

Cihaz orj
Standbye ışığı yanıyor,full yazılım rica edebilirmiyim
kurtarma yazılımı verdim yükleyip bilgi verin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tv yi açtı fakat kanal yüklemesi yapamıyorum
Fabrika ayarlarına döndürüp sıfır kurulum yapın. DISEqC seçimini mutlaka yapın;

Eğer halen sinyal alamıyorsanız tuner katı arızalıdır ya da Anten kablo konfigürasyonunun kontrolü gerekir.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tv yi açtı fakat kanal yüklemesi yapamıyorum

Eğer halen sinyal alamıyorsanız tuner katı arızalıdır ya da Anten kablo konfigürasyonunun kontrolü gerekir.

E Çevrimdışı

ertuğrul öztürk

Yeni Üye
16 Mar 2024
4
45

Erişim mi sınırlı acaba,dosyayı indiremedim (kanal listesi)

çok teşekkür ederim,sorun çözüldü yayın alıyorum

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

Gmmobil

Yeni Üye
11 Tem 2023
10
Merhaba jvc TV acılmıyor LEGO gidip geliyor ışık yanıp sönüyor rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz

IMG_20240317_1710233ce860b49e67b9d6.jpg

Merhaba jvc TV acılmıyor LEGO gidip geliyor ışık yanıp sönüyor rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz

IMG_20240317_1710233ce860b49e67b9d6.jpg

Geri
Üst Alt