Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

TV Garanti dahilinde mi?
evet fakat :( peder bey görmeden ben halledeyim dedim dün ne güzel çalışıyordu bugün fişi taktım ışık yanıp sönüyor tepki vermiyor başka. dün hdmı dan pc bağlamıştım ondan olur mu ki

Do you have a panel profile, for this panel and board 17mb230?
I have for VES500QNZP-N4-Z01, VES550QNDA-2D-N41, VES550QNZH-N2-Z01 and VES650QNTS-2D-N41
Save the panel profile from the TV and post it here. The image is reversed and bad?.

Son düzenleme:
IMG_20240314_220803_300.jpg

Günaydın kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor desteğinizi rica ederim tv duvara montaj olduğu için kutu üzerinden çektiğim resim umarım yeterli olur. Sota yardımınızı rica ederim
Sota hocam şuan tv nin yanındayım sanırım gün içerisinde uygun olamadınız cevap alamadım desteğinizi rica ederim

Please can I have full software and core software for Polaroid P43D300

20240315_143212.jpg

20240315_143212.jpg
Master yokoono helps with TVs produced outside Turkey. I tagged him. When he logs into the forum, he will see the correspondence and help you. It will ask you to add panel and motherboard label barcode images here.
Google translate

Sota hocam şuan tv nin yanındayım sanırım gün içerisinde uygun olamadınız cevap alamadım desteğinizi rica ederim
Tv 4 Günlük ve garanti kapsamında servisten destek almanız en doğru seçim olur. Android yazılımlar "Gb" Olarak yaklaşık 1,5Gb bu nedenle ben yardımcı olamıyorum. Sadece tek bir yazılım olsa sorun değil yüzlerce yazılım var.

Tv 4 Günlük ve garanti kapsamında servisten destek almanız en doğru seçim olur. Android yazılımlar "Gb" Olarak yaklaşık 1,5Gb bu nedenle ben yardımcı olamıyorum. Sadece tek bir yazılım olsa sorun değil yüzlerce yazılım var.

en azından kendim çözüp bundan sonraki durumlarda servise gerek kalmadan full yazılımla bu tarz durumlarda yaparım diye düşündüm umarım yakın zamanda android için full yazılımlarda bu sitede olur

en azından kendim çözüp bundan sonraki durumlarda servise gerek kalmadan full yazılımla bu tarz durumlarda yaparım diye düşündüm umarım yakın zamanda android için full yazılımlarda bu sitede olur
İlerleyen süreçlerde elinizdeki yazılım eski olarak kalır daha güncelleri çıkar tv nin 3 Yıl garantisi var. Güncellemeler telefonlar gibi ota dan internet üzerinden yapılıyor. 3 Yıl kafanız rahat etsin yazılım nedeni ile tv garanti hakkını kaybetmesin.

20240315_143212.jpg
I have nothing for this model. An equivalent can be found, but I need the motherboard code (17MBxxxxx) and the panel code (VES430-xx-xx).

40fb5050 tv vestel logoda kalıyor kurtarma veya tam yazılım gerekmektedir.

40fb5050 tv vestel logoda kalıyor kurtarma veya tam yazılım gerekmektedir.

Televizyon Yazılım Talebi​

Taslağa uygun şekilde yazılım talep ediniz
Taslak metinler yazılım konuların 1. mesajındadır
Taslağa uygun olmayan isteklere cevap verilmez

vestel 40 fb5050 seri numarası 7967289 801682 daha önce hiçbir şekilde tamir vs görmedi bütün parçaları orjinal.

tv9c48dbce99003914.jpg

tv yi açtığımda vestel logosu geliyor sonra görüntü gelmiyor. kumandadan tekrar açma tuğuna bastığımda tekrar logo geliyor ve daha sonra tekrar tv kapanıyor.

vestel 40 fb5050 seri numarası 7967289 801682 daha önce hiçbir şekilde tamir vs görmedi bütün parçaları orjinal.

tv9c48dbce99003914.jpg

tv yi açtığımda vestel logosu geliyor sonra görüntü gelmiyor. kumandadan tekrar açma tuğuna bastığımda tekrar logo geliyor ve daha sonra tekrar tv kapanıyor.
aynı sorun bende de var buraya nasıl direk mesaj atacağımı bulamadım okuyan ilgili bana da yardımcı olabilir mi acaba

thumbnail_IMG_9672.jpg

bütün parçalar orjinal servis görmedi

vestel 48fd5400 sn 7838029 700350

Geri
Üst Alt