Rica ederiz. Güle güle kullanın.Hangi dosyayı indirmem gerekiyor bilemedim. 13 adet dosya var
Tamm çözdümindirdim şu an
Tammdır sorun sayenizde çözülmiştür. Süpersiniz. Kurulumu tamamlıyorum şu an
Bugun servis 2800 TL fiyat istedi valla.
![]()
Mesajı birden fazla konuya kopyalayıp yapıştırmayın!3-5 ay önce gelen güncelleme ile android 11 e geçtim geçeli çok fazla donuyor acaba sürümü düşürme şansımız var mı eski sürümü çok daha iyiydi bu arada anakart değişti bir kere ondan dolayı da yapmis olabilir
![]()
peki ne yapmamı tavsiye edersiniz hocam tv acayip donuyorMesajı birden fazla konuya kopyalayıp yapıştırmayın!
Şu an için downgrade ile ilgili bir yazılım çıkmadı. Güncelleme yoluyla zaten olmaz. Full yazılımda ise büyük OTA güncellemesi olduğu için zaten eski versiyonda kalamayacaksınız.![]()
Firma ile görüşün. Şikayet oranına göre downgrade yazılımıyla ilgili çalışma yapabilirler.peki ne yapmamı tavsiye edersiniz hocam tv acayip donuyor
bilmediğimden soruyorum önceki versiyonun yazılımını bulsak yüklesek olmaz mıFirma ile görüşün. Şikayet oranına göre downgrade yazılımıyla ilgili çalışma yapabilirler.
Konunun ilk mesajını okuyunuz yapmanız gerekenler orada yazıyor.hocam selam anakart değişikliği yapılmadı benım sorunum tvye yazılım yuklerken bır sorunla karsılastım ve tv duzgun bır sekılde acılmadı sızden kurtarma yazılımı ıstesem düzelirmi mb97 98
hocam merhaba benım sorunum oncesınde mb97 98 e update yaoarken tv gerı duzgun bır sekılde acılmadı sızden kurtarma mb 97 98 yazılımı talep etsem sorun cozulurmu suan tv vestel yazısı gelıyor fakat sıstem acılmıyor sımdıden tesekkurler
evet fakat :( peder bey görmeden ben halledeyim dedim dün ne güzel çalışıyordu bugün fişi taktım ışık yanıp sönüyor tepki vermiyor başka. dün hdmı dan pc bağlamıştım ondan olur mu kiTV Garanti dahilinde mi?
Do you have a panel profile, for this panel and board 17mb230?I have nothing in the archive to help you.
I have for VES500QNZP-N4-Z01, VES550QNDA-2D-N41, VES550QNZH-N2-Z01 and VES650QNTS-2D-N41Do you have a panel profile, for this panel and board 17mb230?