Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
O
onea3452, mesajını bu konuya taşıyıp cevap verdim
işlem tamam verdiğiniz yazılım yükledim tv açıldıkurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
kral adamsın çok tşk ederim. Allah razı olsun bu kadar hızlı dönüşünüz ilgiliz gerçekten çok. tşk ederim.. işe yaradı..kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için lütfen imzama bakın.Merhabalar, 43FB5000 model Vestel televizyonumda sorun yaşıyorum. Kumandadan açma tuşuna basınca VESTEL yazısı geliyor 3-4sn. göründükten sonra tekrar görüntüsü gidiyor. Sol alt kısımda bulunan kırmızı ışık da VESTEL yazısı varken yanıp sönüyor. Televizyon arkasındaki model etiketi aşağıdaki gibidir. Anakartı orjinaldir, tamir görmemiştir.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için, ilettiğiniz en güncel yazılım mıdır, tekrar üzerinde güncelleme için bir paket istemem gerekir mi?Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için lütfen imzama bakın.
Hi,I have nothing for this model. An equivalent can be found, but I need the motherboard code (17MBxxxxx) and the panel code (VES430-xx-xx).Hio,
For 17MB97 and VES430UNDL-2D-N12 panel I have this software. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one. I hope you know the installation procedure.Hi,
Thank you for the reply.
Board is: 17MB97
Panel is: 43_VESUNDLN12_2D_FHD_D_N_F0_V_97_197571
Copy & pasted from: svn_revision_of_config.txt
(file was ftp'd from this tv)
PANEL_FILE_NAME=43_VESUNDLN12_2D_FHD_D_N_F0_V_97_197571.xls
PQ_FILE_NAME=PQTool_MB97_OEM_FHD_171413.xls
PROFILE_FILE_NAME=972OEMPOLL03AGBEN_B9GR_1MB8YV12YYYMS2IY0000019243_.xml
Thankyou.For 17MB97 and VES430UNDL-2D-N12 panel I have this software. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one. I hope you know the installation procedure.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kurtarma yazılımı verdim yükleyip bilgi verin.
Cihaz orj
Standbye ışığı yanıyor,full yazılım rica edebilirmiyim
kurtarma yazılımı sadece yazılımdaki hasarlı olan kısmı onarır.Çok teşekkür ederim desteğiniz için, ilettiğiniz en güncel yazılım mıdır, tekrar üzerinde güncelleme için bir paket istemem gerekir mi?
bilgi vereyim birazdankurtarma yazılımı verdim yükleyip bilgi verin