Full yazılım verildi. Detaylar için imzamı kontrol edin.Selamlar barkodakı urun stadbyda kalıyor sureklı flash yapıyor.Yazılım rıca edebılırmıyız.
Iyı calısmalar.
Selamlar barkodakı urun stadbyda kalıyor sureklı flash yapıyor.Yazılım rıca edebılırmıyız.
Iyı calısmalar.
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzamı kontrol edin.
Kolay gelsin ekteki modelde televizyon vestel yazısı geliyor sonra kapatıyor yeniden açıyor vestel yazısı geliyor kapatıyor standbyda kalıyor.
iyi çalışmalar
Merhaba ekteki modelde televizyon vestel yazısı geliyor sonra kapatıyor kırmızı led gidiyor bir süre sonra yine açmak istiyorum ancak bu defa kırmızı led yanıp sönüyor uzun bir süre ve açılmıyor.
Cihazdaki arıza nedir, Arka kapaktaki etiketi buraya yüklermisin.Telefunken 7495454500149 seriye orjinal yazilim istiyorum
başka bir yazılım verdim birde bunu deneyin.25 dakikadır yüklüyor kırmızı led yanıp sönüyor ancak sonuçlanmadı henüz. ne yapabilirim ?
16 GB ya da daha düşük bellek boyutuyla tekrar deneyin.25 dakikadır yüklüyor kırmızı led yanıp sönüyor ancak sonuçlanmadı henüz. ne yapabilirim ?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.vestel 43f8500 modeli anakart 17mb140 seri no: 8511587000232 televizyona yazılım atarken elektrikler gitti yazılım yarıda kaldı aynı yazılım ile tekrar denediğimizde kırmızı ışık yanıp sönmemeye başladı yazılımı tekrar kurmaya geçemedim. tv deki ilk arıza vestel yazısı geliyor bir kaç saniye sonra tv kapanıyordu. siteden kurtarma yazılımını indirmeye çalıştım ama linkte sorun var sanrım hata yazan sayfa açıldı bu konuda yardımcı olabilir misiniz?