E
ertuğrul öztürk
Yeni Üye
- 16 Mar 2024
- 4
- 44
Tv yi açtı fakat kanal yüklemesi yapamıyorumkurtarma yazılımı verdim yükleyip bilgi verin.
Tv yi açtı fakat kanal yüklemesi yapamıyorumkurtarma yazılımı verdim yükleyip bilgi verin.
Fabrika ayarlarına döndürüp sıfır kurulum yapın. DISEqC seçimini mutlaka yapın;Tv yi açtı fakat kanal yüklemesi yapamıyorum
Fabrika ayarlarına döndürüp sıfır kurulum yapın. DISEqC seçimini mutlaka yapın;Tv yi açtı fakat kanal yüklemesi yapamıyorum
Erişim mi sınırlı acaba,dosyayı indiremedim (kanal listesi)Fabrika ayarlarına döndürüp sıfır kurulum yapın. DISEqC seçimini mutlaka yapın;
Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
2024 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Eğer halen sinyal alamıyorsanız tuner katı arızalıdır ya da Anten kablo konfigürasyonunun kontrolü gerekir.
çok teşekkür ederim,sorun çözüldü yayın alıyorumFabrika ayarlarına döndürüp sıfır kurulum yapın. DISEqC seçimini mutlaka yapın;
Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
2024 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Eğer halen sinyal alamıyorsanız tuner katı arızalıdır ya da Anten kablo konfigürasyonunun kontrolü gerekir.
Yurt dışı üretim. Maalesef benim arşivimde yok.Merhaba jvc TV acılmıyor LEGO gidip geliyor ışık yanıp sönüyor rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz
Merhaba jvc TV acılmıyor LEGO gidip geliyor ışık yanıp sönüyor rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz
Hocam Vestel üretimi bu yerliYurt dışı üretim. Maalesef benim arşivimde yok.
Vestel Manisa tesislerinde üretilmiştir yazmadığı için o cevabı yazdım yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Hocam Vestel üretimi bu yerli
Sorunum verdiğin yazılımla çözüldü çok teşekkür ederim sen den ALLAH razı olsunVestel Manisa tesislerinde üretilmiştir yazmadığı için o cevabı yazdım yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Rica ederiz.Sorunum verdiğin yazılımla çözüldü çok teşekkür ederim sen den ALLAH razı olsun
17mb211 full kurtarma yazilimi usb yuklemeye calisdim yazilimi almiyorMerhaba arkadaslar VESTEL tv kirmizi isik yanib sonuyor lutfen yardim edin onceden tesekkur ederim.
Software for 17MB181TC is very hard to find. There is no recovery software. What problem does the TV have?SELAM,
BU ANAKART ICIN KURTARMA YAZILIMINIZ VARMI
TESEKKURLER