M
merkez7000
Yeni Üye
- 15 Mar 2024
- 19
- 40
MasterPlease can I have full software and core software for Polaroid P43D300
![]()
Tv 4 Günlük ve garanti kapsamında servisten destek almanız en doğru seçim olur. Android yazılımlar "Gb" Olarak yaklaşık 1,5Gb bu nedenle ben yardımcı olamıyorum. Sadece tek bir yazılım olsa sorun değil yüzlerce yazılım var.Sota hocam şuan tv nin yanındayım sanırım gün içerisinde uygun olamadınız cevap alamadım desteğinizi rica ederim
Tv 4 Günlük ve garanti kapsamında servisten destek almanız en doğru seçim olur. Android yazılımlar "Gb" Olarak yaklaşık 1,5Gb bu nedenle ben yardımcı olamıyorum. Sadece tek bir yazılım olsa sorun değil yüzlerce yazılım var.
İlerleyen süreçlerde elinizdeki yazılım eski olarak kalır daha güncelleri çıkar tv nin 3 Yıl garantisi var. Güncellemeler telefonlar gibi ota dan internet üzerinden yapılıyor. 3 Yıl kafanız rahat etsin yazılım nedeni ile tv garanti hakkını kaybetmesin.en azından kendim çözüp bundan sonraki durumlarda servise gerek kalmadan full yazılımla bu tarz durumlarda yaparım diye düşündüm umarım yakın zamanda android için full yazılımlarda bu sitede olur
I have nothing for this model. An equivalent can be found, but I need the motherboard code (17MBxxxxx) and the panel code (VES430-xx-xx).Please can I have full software and core software for Polaroid P43D300
![]()
40fb5050 tv vestel logoda kalıyor kurtarma veya tam yazılım gerekmektedir.
aynı sorun bende de var buraya nasıl direk mesaj atacağımı bulamadım okuyan ilgili bana da yardımcı olabilir mi acabavestel 40 fb5050 seri numarası 7967289 801682 daha önce hiçbir şekilde tamir vs görmedi bütün parçaları orjinal.
![]()
tv yi açtığımda vestel logosu geliyor sonra görüntü gelmiyor. kumandadan tekrar açma tuğuna bastığımda tekrar logo geliyor ve daha sonra tekrar tv kapanıyor.
kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.aynı sorun bende de var buraya nasıl direk mesaj atacağımı bulamadım okuyan ilgili bana da yardımcı olabilir mi acaba
![]()
bütün parçalar orjinal servis görmedi
vestel 48fd5400 sn 7838029 700350
kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.vestel 40 fb5050 seri numarası 7967289 801682 daha önce hiçbir şekilde tamir vs görmedi bütün parçaları orjinal.
![]()
tv yi açtığımda vestel logosu geliyor sonra görüntü gelmiyor. kumandadan tekrar açma tuğuna bastığımda tekrar logo geliyor ve daha sonra tekrar tv kapanıyor.