kumandanı temizle tüş takılı kalmıştır![]()
seg marka tv tus takılmıs gıbı sureklı hdm1 hdm2 wheless arasında gezelıyor full yazılım atarak duzelırmi
adem bey artık burada değil sana cevap veremez sota by-trol veya slowfooddan isteyeceksin veya genele yazacaksın yardımcı olurlar.hem kartın mb95 değil mb95m ikisi farklı kart forum sayesinde okuya okuya bende öğrendim farklı olduğunuadem bey hayırlı işler vestel 17mb95 full yazılım lazım var mı
![]()
![]()
![]()
tv açmıyor standby devamlı yanıp sönüyor
adem bey hayırlı işler vestel 17mb95 full yazılım lazım var mı
![]()
![]()
![]()
tv açmıyor standby devamlı yanıp sönüyor
kumandanın pillerini çıkarttım gene aynısı kumandada sorun yok yanikumandanı temizle tüş takılı kalmıştır
Kumandayı başka odaya götürdüğünüzde de aynı olay devam ediyor ise kesin olmamakla birlikte korkarım Anakart gitmiş. Aynı olayı bende yaşadım, anakart değişimi yapıldı. Sebep olarak Uydu girişinden veya HDMI dan voltaj yemesi olarak söylendi.![]()
seg marka tv tus takılmıs gıbı sureklı hdm1 hdm2 wheless arasında gezelıyor full yazılım atarak duzelırmi
girişteki kabloları çıkartsa denese görünürmü kart olduğu bende öğrenmiş olayımKumandayı başka odaya götürdüğünüzde de aynı olay devam ediyor ise kesin olmamakla birlikte korkarım Anakart gitmiş. Aynı olayı bende yaşadım, anakart değişimi yapıldı. Sebep olarak Uydu girişinden veya HDMI dan voltaj yemesi olarak söylendi.
bu gelmişti aklıma,halamın televizyonda ses hep kapanıyodu temizleyince düzeldi diyekumandanın pillerini çıkarttım gene aynısı kumandada sorun yok yani
cihazın hdmi girişlerine hiç birsey takılmadı dahaKumandayı başka odaya götürdüğünüzde de aynı olay devam ediyor ise kesin olmamakla birlikte korkarım Anakart gitmiş. Aynı olayı bende yaşadım, anakart değişimi yapıldı. Sebep olarak Uydu girişinden veya HDMI dan voltaj yemesi olarak söylendi.
girişteki kabloları çıkartsa denese görünürmü kart olduğu bende öğrenmiş olayım![]()
Ben o zamanlar yazılımı güncellemiştim düzelmemişti. Siz bir şansınızı deneyin. HDMI dan bozulmaz, başka şeyden bozulabilir. Sonuçta Elektronik. Benim başıma gelen olay ile benzerlik gösterdiği için size Anakart demiştim. Belki başka sorun çıkar, bilememcihazın hdmi girişlerine hiç birsey takılmadı daha
tv acıldıgında tus basılı kalmıs gıbı yaptıgı ıcın işlem yaptırtmıyor acılıstakı guncellemede ıse sofwere update eror hatası verıyor anladıgım kadarı ıle full yazılım yuklersek duzelebılır tahmın edıyorum full yazılım 1,5 gb ama indirdiğim yazılım 350 mb tahmınım yazılımın ebatından dolyı eror hatası verıyorBen o zamanlar yazılımı güncellemiştim düzelmemişti. Siz bir şansınızı deneyin. HDMI dan bozulmaz, başka şeyden bozulabilir. Sonuçta Elektronik. Benim başıma gelen olay ile benzerlik gösterdiği için size Anakart demiştim. Belki başka sorun çıkar, bilemem
abi ben seni hatırlıyorum ama o zaman nik başkaydı galiba Ankara^damıdın senBen o zamanlar yazılımı güncellemiştim düzelmemişti. Siz bir şansınızı deneyin. HDMI dan bozulmaz, başka şeyden bozulabilir. Sonuçta Elektronik. Benim başıma gelen olay ile benzerlik gösterdiği için size Anakart demiştim. Belki başka sorun çıkar, bilemem![]()
350 olan coredir belkide onu farklı yükemen lazım kumandayla değil sayılar tuşlanıyordu yüklenmesi içintv acıldıgında tus basılı kalmıs gıbı yaptıgı ıcın işlem yaptırtmıyor acılıstakı guncellemede ıse sofwere update eror hatası verıyor anladıgım kadarı ıle full yazılım yuklersek duzelebılır tahmın edıyorum full yazılım 1,5 gb ama indirdiğim yazılım 350 mb tahmınım yazılımın ebatından dolyı eror hatası verıyor
alo abim söylemişti bana sanki bilgisayarcıdın sanırım alo abimi bilirsin teraspy^dırEvet Ankara, ama Nick aynı değişmedi![]()
Seri numarası anakart değiştiyse ancak anakart üzerinden öğrenilebilir. Ya da TV arka etiketinin görselini paylaşın bir araştıralım.Arkadaşlar merhaba, hayırlı Kandiller.
Bende Vestel MB120 var. Anakartı değişmişti koyduğum resme bakarmısınız, mevcut yazılımından daha iyi stabil yazılım varmıdır. TV Box cihazda Disneyplusda 4K almak için modlama ile HDR yi açmak istiyorum.The_SreT arkadaş olduğunu söyledi. Mevcut yazılımda olurmu, yoksa yazılımı yükseltmelimiyim.
Birde benim hatırladığım yazılım yükseltmesi yaparken sorun yaşandığında seri numarasına göre kurtarma yazılımı atılıyordu. Anakart değiştiği için Seri numarası belli değil. Anakartın seri numarasını öğrenmek için kasayı açmadan öğrenmenin bir yolu varmı.
Teşekkürler..
![]()
![]()
Gördüğüm kadarıyla sadece kumanda üzerinden düşünüyorsunuz. TV üzerindeki kontrol tuşlarını kontrol edin, temizleyin. Hatta gördüğüm kadarıyla TV demonte edilmiş, TV üzerindeki tuşların modülünü anakarttan sökün. O zaman komutları halen alıyor mu (Source komutu algılanıyor.) bakın.tv acıldıgında tus basılı kalmıs gıbı yaptıgı ıcın işlem yaptırtmıyor acılıstakı guncellemede ıse sofwere update eror hatası verıyor anladıgım kadarı ıle full yazılım yuklersek duzelebılır tahmın edıyorum full yazılım 1,5 gb ama indirdiğim yazılım 350 mb tahmınım yazılımın ebatından dolyı eror hatası verıyor
Cevabın için teşekkür ederim. Ben biraz acele ettim sanırım,Seri numarası anakart değiştiyse ancak anakart üzerinden öğrenilebilir. Ya da TV arka etiketinin görselini paylaşın bir araştıralım.
Modlama konularını detaylı olarak inceleyin. Modlama işi profil dosyası üzerinden yapıldığı için yazılım sürümünüzle (mevcut sürümde) sıkıntı çıkarmaz. Eğer olacak olursa hallederiz ama şu an kullandığınız sürüm netflix' i içeren en güncel sürüm.