o rakamlar youtubea mı bağlanıyormuş? Aşağıyı OKU:v.3.7.3i youtube bağlanmıyor, yazılım güncellemesi yapılabilir mi.
v.3.7.3i youtube bağlanmıyor, yazılım güncellemesi yapılabilir mi.
ok tesekkürlerSizin karta ait yazılım elimde yok.
selamlar mb100 tv için
MB100 V0.1.34.25
bu yazılımı indiremiyorum
yardımcı olursanız
başka daha yeni veya modlu yazılımda olabilir
tv : Vestel 48ua9300 seri N:7474248 500408
kaynaklar sekmesinden baktım
''Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!''
yazısı çıktı
yardımcı olursanız
bu kartla youtube girilmez bu nedenle güncelleme yapılmaz eldeki yazılımla kullanamaya devam edilirv.3.7.3i youtube bağlanmıyor, yazılım güncellemesi yapılabilir mi.
v.3.7.3i youtube bağlanmıyor, yazılım güncellemesi yapılabilir mi.
yukarda yazdım şimdi burayada eklenecektirBu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
yazılımı indirmek için talep ediyorum.
Hiç yorma kendini üstadım. Biz de yormayacağız.bu kartla youtube girilmez bu nedenle güncelleme yapılmaz eldeki yazılımla kullanamaya devam edilir
yukarda yazdım şimdi burayada eklenecektir
sağol benim yok ama halamda mb70 kartlı tv var onun ful yazılımı varsa olurHiç yorma kendini üstadım. Biz de yormayacağız.
Bu arada küçük bir not, girilir.
Doğru dürüst çalışmayabilir, takılabilir ama girilir. Hatta ihtiyaç varsa hemen servis menüsü görüntüsünü güncelleme konusunda paylaş, anında yetki vereyim.![]()
bak sana cevap olarak yazılanlar bunlarHL40DLK13/0216 SAMSUNG PANEL V0.00 bu dosyayı indiremiyorum yarsımcı olabılırmısınız
1- sorun nedir 2- kapaktaki etiket resmi 3 - panel tipini gösteren etiket resmiartık açık link paylaşımı yapmıyoruz.!
cihazındaki sorun nedir, cihazın arkasındaki etiket, cihazın arka kapağını açıp panel tipini gösteren etiketleri buraya yükleyin.
Arkadaş eski üyelerdenmiş sevgilibak sana cevap olarak yazılanlar bunlar
1- sorun nedir 2- kapaktaki etiket resmi 3 - panel tipini gösteren etiket resmi
bunları yapmak çok zor değil ,tamirci 2-3 bin lira alıyo burda bedava yardım ediliyor ama sizler elinizi taşın altına koymuyosunuz.önce istenenleri vermelisin
Önemli - HI-LEVEL (atmaca elektronik) HL40DLK13 0216 YAZILIMLARI
hocam dediklerinizi yaptım içerisinde yazan kurulum aşamalarını da denedim sandisk kırmızı flash vardı onunla denedim başka3 flash daha denedim ışık yanıp sönüyor sadece. sonuna .img ekleyince hiçbir şey yapmıyor oyle duruyor. önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı arizanotlaritavsiyeforumu.com