verdiğiniz seri no eski kartın, yeni kartın seri numarası lazım.
anca kurtarma yazılımı verebilirim seri bilgisi lazım.
neyin seri bilgisi ? biraz daha açıklar mısınızanca kurtarma yazılımı verebilirim seri bilgisi lazım.
tv'nin arkasındaki etikette seri numarası yazar. Bu konuda ki diğer kullanıcıların attığı görsellere bakarsanız görürsünüz.neyin seri bilgisi ? biraz daha açıklar mısınız
resmini attığım için farklı düşünmüştüm. seri no: 7944672 701850tv'nin arkasındaki etikette seri numarası yazar. Bu konuda ki diğer kullanıcıların attığı görsellere bakarsanız görürsünüz.
Seriyi kontrol edermisiniz.resmini attığım için farklı düşünmüştüm. seri no: 7944672 701850
Yanlışlık yapmışım seri no : 7946472 701850Seriyi kontrol edermisiniz.
bu seri eski Hi-Level karta ait değil mi.?Yanlışlık yapmışım seri no : 7946472 701850
Evetbu seri eski Hi-Level karta ait değil mi.?
Yeni kartın seri no yokbu seri eski Hi-Level karta ait değil mi.?
Verdiğim kurtarma yazılımını denediniz mi.?Evet
Yeni kartın seri no yok
sizin attığınız carbon fakat farklı bir yerden bulduğum titanium yazılımını atıyordum. yazılım atma kısmında takılı kaldı. led hızlıca yanıp sönüyor. 220V fisini çeksem işlemciye zarar verir mi ?Verdiğim kurtarma yazılımını denediniz mi.?
Üstadım Hılevel cihaza, Vestel kart takmışsınız doğrumu.?sizin attığınız carbon fakat farklı bir yerden bulduğum titanium yazılımını atıyordum. yazılım atma kısmında takılı kaldı. led hızlıca yanıp sönüyor. 220V fisini çeksem işlemciye zarar verir mi ?