Son olarak bu da çalıştı hocam ekran da düzeldi tekrardan bütün ekibe teşekkür ederim <3Bekle paneli de verelim.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Yazılımsal bir problem olabilir mi çünkü başka kart taktığım zaman tv açılıyor full yazılım veya kurtarma talep etsem denemek amaçlı yardımcı olur musunuz
Tv hala açılmıyor, lütfen rica etsem yazılım ile alakalı bilgi verir misiniz? :/Merhabalar. Hi Level 32HL530
Televizyonumda kırmızı ışık yanıp sönüyor (sıfır kumanda ile de denendi) fakat açılmıyor. Araştırmalarım sonucunda yazılım atıldığını farkettim ve forumunuzda yardım bulabileceğimi düşünüyorum. İlgi ve alakanız için teşekkürler..
sürekli resetlemek zorunda kalıyorumCihazı resetlemeyi denediniz mi.?
gözünaydın.Son olarak bu da çalıştı hocam ekran da düzeldi tekrardan bütün ekibe teşekkür ederim <3
verdiğim yazılımı bir deneyin bakalım.sürekli resetlemek zorunda kalıyorum
teşekkürler, deneyip kullanım sonucunu yazarımverdiğim yazılımı bir deneyin bakalım.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Tv hala açılmıyor, lütfen rica etsem yazılım ile alakalı bilgi verir misiniz? :/
saçmamı ne saçması olması gereken bu.televizyona uymayan yazılım olsa sende yüklesen televizyon eprom bozulsa olsa kimi suçlarsın tabiki yazılımı vereni.yazılımlar genelde gizli veriliyor ama açıklamaları herkez okuyor,sende okumuş olmalısın,orada nedeni bol bol yazılıMerhaba. Neden herkesten bu şekilde talep istemesini zorunlu kılıyorsunuz acaba? Çok gereksiz ve saçma değil mi bu?
Merhaba. Neden herkesten bu şekilde talep istemesini zorunlu kılıyorsunuz acaba? Çok gereksiz ve saçma değil mi bu?
Bulduğu tüm yazılımları tv'in üzerinde deneyip. tv çöktükten sonra, Allah bu tv belasını versin lütfen bana yardım edin minvalinde mesajlar tüm konuların altına yazıldı..Merhaba. Neden herkesten bu şekilde talep istemesini zorunlu kılıyorsunuz acaba? Çok gereksiz ve saçma değil mi bu?