yazılım yok kardeşim bulamadım nerdeVerdiğim yazılım bir deneyin sonucu mutlaka bildirin
Sağüstte bulunan bildirim çanını kontrol et.yazılım yok kadeşim bulamadım
yazılım yok kardeşim bulamadım nerde
?MB82 S YAZILIM
teşekkürler kardeşim oldu emeğine sağlıkSağüstte bulunan bildirim çanını kontrol et.
Başka siteden yazılım indirdiğin için sana yazılım yokMerhabalar kurtarma yazılımı gerekli , önceden elimde yazılımı vardı yüklemiştim düzelmişti. ancak bu sefer bulamadım başka bir siteden indirdiğim mb14 yazılımı yükledikten sonra sorunlu fixlux olarak açıldı. Nasıl düzeltebilirim?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.Merhabalar kurtarma yazılımı gerekli , önceden elimde yazılımı vardı yüklemiştim düzelmişti. ancak bu sefer bulamadım başka bir siteden indirdiğim mb14 yazılımı yükledikten sonra sorunlu fixlux olarak açıldı. Nasıl düzeltebilirim?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Arka panelin resimlerini attım yardımcı olur inşallah.Öncelikle merhaba
Başlıkta belirttiğim modelde bi cihaz var elimde ekrana profilo yazısı gelip kapanıyor yazılımla düzeltme şansımız var mı detaylı bilgi resimde mevcut teşekkürler şimdiden.
paneli değiştim samsung panel taktım panel yazılımı attım uymadı şu an tv acıyor görüntü gelmediği için panel yazılımıda atamıyorum anakart mb96cihazdaki sorun nedir.
kurtarma yazılımı verildi. Bildirimleri kontrol edin.Merhaba.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Arka panelin resimlerini attım yardımcı olur inşallah.
Teşekkürler.
Sizin karta ait yazılım elimde yok.paneli değiştim samsung panel taktım panel yazılımı attım uymadı şu an tv acıyor görüntü gelmediği için panel yazılımıda atamıyorum anakart mb96
verdiğiniz seri no eski kartın, yeni kartın seri numarası lazım.Merhaba hi-level cihazın anakarti arızalı olduğu için farklı bir mb140 taktım fakat lvds uyumlu olmadığı için renkler doğru göstermiyordu. Bir kaç farklı yazılım atmayı denedim fakat sorun devam ediyor. Cihaza ait kurtarma yazılımı veya full yazılımı paylaşabilir misiniz ?
Merhaba hi-level cihazın anakarti arızalı olduğu için farklı bir mb140 taktım fakat lvds uyumlu olmadığı için renkler doğru göstermiyordu. Bir kaç farklı yazılım atmayı denedim fakat sorun devam ediyor. Cihaza ait kurtarma yazılımı veya full yazılımı paylaşabilir misiniz ?