E
eneselektronik
Yeni Üye
- 25 Haz 2020
- 44
- 26
Tvde ses yok yeni led bar takıyorum aynı arızayla karşılaşıyorum ustamLed bar arızası. Hiç değişimi yapıldı mı?
Tvde ses yok yeni led bar takıyorum aynı arızayla karşılaşıyorum ustamLed bar arızası. Hiç değişimi yapıldı mı?
Aaa nasıl hocam bana bir arkadaş 140 demişti ben bilmiyorum ondan öyle istiyordum çok çok teşekkür ederim hemen deniyorum.MB140 talep etmissiniz fakat verdiğiniz seri numarası MB82 tesadüf farkettim.
Sana full verecektim seriyi arşivde sorgulayınca mb82 çıktıAaa nasıl hocam bana bir arkadaş 140 demişti ben bilmiyorum ondan öyle istiyordum çok çok teşekkür ederim hemen deniyorum.
İyi ki varsınız hocam valla fakat dosya indirme sınırından dolayı verdiğiniz mb82'yi indiremiyorum 3 dosya indirdimSana full verecektim seriyi arşivde sorgulayınca mb82 çıktı
O zaman besleme tamiri ya da değişimi de gerekiyor. Besleme led barlar sağlamsa bile feedback voltajını düşük görüyor ve korumaya geçiyor.Tvde ses yok yeni led bar takıyorum aynı arızayla karşılaşıyorum ustam
İyi ki varsınız hocam valla fakat dosya indirme sınırından dolayı verdiğiniz mb82'yi indiremiyorum 3 dosya indirdim
bunu usb ye yükledim fakat usb aygıt bağlı değil hatası veriyorPanel yazılımı verildi.
usb fat32 mi.?bunu usb ye yükledim fakat usb aygıt bağlı değil hatası veriyor
evetusb fat32 mi.?
Hocam yine olmadı yine olmadı yine olmadı vallahi çıldırmalık ya son şansımız yine full yazılım kaldı sanırım hep aynı açılıyor tv ve aynı tepkiyi veriyor
tekrar dene.!
Yazılımsal bir problem olabilir mi çünkü başka kart taktığım zaman tv açılıyor full yazılım veya kurtarma talep etsem denemek amaçlı yardımcı olur musunuzO zaman besleme tamiri ya da değişimi de gerekiyor. Besleme led barlar sağlamsa bile feedback voltajını düşük görüyor ve korumaya geçiyor.
usta teşekkür ederim çalıştı benim usb GPT miş ondan görmemiş sıkıntı kalmadı teşekkürler
hocam sonunda çalıştı ya valla tüm ekibe teşekkür ederim fakat ekran ters geldi sanırım son panel yazılımı atmam gerekiyor onun için de değil mi?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***