slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Güncelleme yüklendi mi? Versiyon numarası değişti mi?maalesef düzelmedi sorun.
Güncelleme yüklendi mi? Versiyon numarası değişti mi?maalesef düzelmedi sorun.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Ekteki vestel tvimde vestel yazısı ekranda kalıyor TV açılmıyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyor. Flash belleğe atmak için Full yazılım rica etsem?
![]()
Yok hocam harfiyen uyguladım olmadı. Kırmızı yanıp sönüyor ve vestel yazısı sürekli ekranda.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Başka yazılım verildi. Deneyip bilgi verin.Yok hocam harfiyen uyguladım olmadı. Kırmızı yanıp sönüyor ve vestel yazısı sürekli ekranda.
![]()
Sunucuda sorun vardır 3-5 gün bekleyin sunucudaki hata giderildiğinde kendiliğinden düzelecektir.maalesef düzelmedi sorun.
Hocam bu da olmadı.Başka yazılım verildi. Deneyip bilgi verin.
Flash belleğin boot sektörünü disk genius programı ile kontrol edin. Gpt ise mbr' ye çevirin.Hocam bu da olmadı.
Vestel yazısı çıkmadı bu sefer ama kırmızı yanıp sönüyor.
Flash bellek fat32 biçimli 2gb.
Hem zipten çıkardım zipi içinde bıraktım.
Hem de sonra zipten çıkardım zipi de flasta bırakarak denedim ikisindede olmadı. 10 dk bekliyorum acaba mi diye.
mesajınızda alıntı kullandığınız için içiçe geçen mesajları düzenledim.Selamlar sayın ustalarım bu anakarttan yazılımını bulabilirmiyiz
![]()
Hayırmesajınızda alıntı kullandığınız için içiçe geçen mesajları düzenledim.
Ekli görsel size mi ait.
Cihazınıda donanım değişkliği oldumu.
Anakartın bu
Neye hayır dediğinizi de bir zahmet yazsanız.
EvetHayır
![]()
Anakartın bu
Donanım degişmedi ona dedimNeye hayır dediğinizi de bir zahmet yazsanız.
cihazdaki sorun tam olarak nedir.Evet
Donanım degişmedi ona dedim