Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,791
cihazdaki sorun tam olarak nedir.Evet
Donanım degişmedi ona dedim
cihazdaki sorun tam olarak nedir.Evet
Donanım degişmedi ona dedim
Cihaz açılıyor ekran hiç gelmiyorcihazdaki sorun tam olarak nedir.
Cİhaz açıkken ekrana ışık tutun görüntü var mı kontrol edin.Cihaz açılıyor ekran hiç gelmiyor
Yok lensler yanıyor görüntü yokCİhaz açıkken ekrana ışık tutun görüntü var mı kontrol edin.
Ledler yanıyor ekran yok sesde yokYok lensler yanıyor görüntü yok
kurtarma yazılımı verdim. Yükleyip bilgi verin.Yok lensler yanıyor görüntü yok
Ledler yanıyor ekran yok sesde yok
LVDS kablosu ya da anakartın kendisi (T-CON Katı ) kontrol edilecek. Donanımla ilgili arızadır, panel de arızalı olabilir.Yok lensler yanıyor görüntü yok
Ledler yanıyor ekran yok sesde yok
Dosya sistemi boot işlemini mutlaka kontrol ettikten sonra önce kurtarma yazılımlarını, olmuyorsa full yazılımı deneyin.Hocam bu da olmadı.
Vestel yazısı çıkmadı bu sefer ama kırmızı yanıp sönüyor.
Flash bellek fat32 biçimli 2gb.
Hem zipten çıkardım zipi içinde bıraktım.
Hem de sonra zipten çıkardım zipi de flasta bırakarak denedim ikisindede olmadı. 10 dk bekliyorum acaba mi diye.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.merhaba vestel 42PF9060 bir cihazım var.
Yanlış bir müdahale sonucu (sivri akıllı bir kardeş yazılım atmak istemiş) cihaz çalışıyor fakat hdmı girişleri menüde eksik çıkıyor. aynı zamanda alt kısımda bulunan ışıklı logo da devrede değil.
biliyorum cihaz sıkıntılı anakarta sahip fakat bu konuyu çözmem gerekiyor.
daha önce hiç tamir görmedi
teşekkürler
VESTELHello this smart tv has the same problem as in this video
can you send me the firmware if possible
Hello this smart tv has the same problem as in this video
can you send me the firmware USB for spi nand flash if possible thank you
Ana kart resmini ekler misin.Merhaba. Arka kapak resmini yüklediğim aşağıdaki model, seri nolu tv'ye ait kurtarma yazılımını paylaşabilir misiniz?
Model: 40FB5050
Seri No: 9523394