slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam bu da olmadı.
Vestel yazısı çıkmadı bu sefer ama kırmızı yanıp sönüyor.
Flash bellek fat32 biçimli 2gb.
Hem zipten çıkardım zipi içinde bıraktım.
Hem de sonra zipten çıkardım zipi de flasta bırakarak denedim ikisindede olmadı. 10 dk bekliyorum acaba mi diye.
Dosya sistemi boot işlemini mutlaka kontrol ettikten sonra önce kurtarma yazılımlarını, olmuyorsa full yazılımı deneyin.

Full yazılım verildi. Bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

S Çevrimdışı

snnaltns

Yeni Üye
10 Eyl 2023
3
37
merhaba vestel 42PF9060 bir cihazım var.
Yanlış bir müdahale sonucu (sivri akıllı bir kardeş yazılım atmak istemiş) cihaz çalışıyor fakat hdmı girişleri menüde eksik çıkıyor. aynı zamanda alt kısımda bulunan ışıklı logo da devrede değil.
biliyorum cihaz sıkıntılı anakarta sahip fakat bu konuyu çözmem gerekiyor.
daha önce hiç tamir görmedi

20230521_012446.jpg

teşekkürler

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba vestel 42PF9060 bir cihazım var.
Yanlış bir müdahale sonucu (sivri akıllı bir kardeş yazılım atmak istemiş) cihaz çalışıyor fakat hdmı girişleri menüde eksik çıkıyor. aynı zamanda alt kısımda bulunan ışıklı logo da devrede değil.
biliyorum cihaz sıkıntılı anakarta sahip fakat bu konuyu çözmem gerekiyor.
daha önce hiç tamir görmedi

20230521_012446.jpg

teşekkürler
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

D Çevrimdışı

dostt

Yeni Üye
20 Eyl 2019
24
62
Merhaba. Arka kapak resmini yüklediğim aşağıdaki model, seri nolu tv'ye ait kurtarma yazılımını paylaşabilir misiniz?
Model: 40FB5050
Seri No: 9523394

vestel24642f520836bd6f.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt