Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Ekteki vestel tvimde vestel yazısı ekranda kalıyor TV açılmıyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyor. Flash belleğe atmak için Full yazılım rica etsem?

IMG-20230923-WA0033.jpg

Ekteki vestel tvimde vestel yazısı ekranda kalıyor TV açılmıyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyor. Flash belleğe atmak için Full yazılım rica etsem?

IMG-20230923-WA0033.jpg
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Yok hocam harfiyen uyguladım olmadı. Kırmızı yanıp sönüyor ve vestel yazısı sürekli ekranda.

16955721274302712311982041902004.jpg

Başka yazılım verildi. Deneyip bilgi verin.
Hocam bu da olmadı.
Vestel yazısı çıkmadı bu sefer ama kırmızı yanıp sönüyor.
Flash bellek fat32 biçimli 2gb.
Hem zipten çıkardım zipi içinde bıraktım.
Hem de sonra zipten çıkardım zipi de flasta bırakarak denedim ikisindede olmadı. 10 dk bekliyorum acaba mi diye.

Hocam bu da olmadı.
Vestel yazısı çıkmadı bu sefer ama kırmızı yanıp sönüyor.
Flash bellek fat32 biçimli 2gb.
Hem zipten çıkardım zipi içinde bıraktım.
Hem de sonra zipten çıkardım zipi de flasta bırakarak denedim ikisindede olmadı. 10 dk bekliyorum acaba mi diye.
Flash belleğin boot sektörünü disk genius programı ile kontrol edin. Gpt ise mbr' ye çevirin.

Selamlar sayın ustalarım bu anakarttan yazılımını bulabilirmiyiz

IMG_20230924_223546.jpg

Selamlar sayın ustalarım bu anakarttan yazılımını bulabilirmiyiz

IMG_20230924_223546.jpg
mesajınızda alıntı kullandığınız için içiçe geçen mesajları düzenledim.
Ekli görsel size mi ait.

Cihazınıda donanım değişkliği oldumu.

Geri
Üst Alt