Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
vestel yazısı gelip kapanıyor 17mb120 yardımcı olabilir misiniz
Telefonu çok yakın tuttum o yüzden resimde mavi gözüküyor normalde siyah led aydınlatma varResimdeki mavi görüntü nedir?
Yazılım ile alakası yok panel veya anakart arızalı anakartta tcon bölümü kontrol edilmelidir.Tüm ustalara slm tvde ses var kanal değişiyor arka aydınlatma var ledler sağlam ama görüntü yok. Flex denedim sonuç aynı full yazılım yada kurtarma yazılımı tşkler.
Pazartesi günü bakabilirim.Merhabalar, elimde 17mb130p anakartlı jvc tv var logo da kalıyor.
teşekkür ederim pazartesi günü mutlaka bildirim yapıcamFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
What problem does the TV have?Bonsoir ce téléviseur avec carte vestel17MB130p
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri okunaklı ve GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!Merhaba
Regal 43FD289RSB
S/N: 8338027 900099
Ana kart : 17MB211S 23573464
panel: VES430UNDB-2D-N12
Bu tv de stby var kumandadan basınca kırmızı stnby yanıp sönüyor
yazılım alabilirmiyim
Teşekkürler
Hepinize ayrı ayrı yazalım! Okumak, mesaj yazdığınız konuda bir üstteki mesajı okumak bile aklınıza gelmeyen birşey zaten. Burası dosya paylaşım websitesi değil. Bilgi paylaşım forumu!Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
ne demek bu anlamadım talebi kime bulunacağız?
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
ne demek bu anlamadım talebi kime bulunacağız?