Çok teşekkür ederim. Sayenizde sorunsuzca hallettim. Şu an tv çalışıyor.Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Çok teşekkür ederim. Sayenizde sorunsuzca hallettim. Şu an tv çalışıyor.Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
cihaza uygun arşivde full yazılım yok. Kurtarma yazılımında işinizi göreceğini sanmıyorum.herkese iyi çalışmalar ustalarım; vestel 32 inç 17mb81-2 anakartlı tv için full yazılıma ihityacım var. sorun; tv açılıyor ledler sağlam, lnb voltajı var ama sinyal almıyor ve ses yok. fotoğraflarda anakart ve modeli çektim. elinde full yazılım olan varsa yardımcı olabilir mi?
Kurtarma yazılımı varsa verebilir misiniz? En azından denesem. Sonucu yazarımcihaza uygun arşivde full yazılım yok. Kurtarma yazılımında işinizi göreceğini sanmıyorum.
aynı cihaz için hem güncelleme hemde full yazılım mı talep ediyorsunuz.!vestel 50ub8300 cihazım için yazılıma ihtiyacım var vestel logosunda takılı kalıyor yardımcı olabilir misiniz
Rica ederiz.Çok teşekkür ederim. Sayenizde sorunsuzca hallettim. Şu an tv çalışıyor.
Ses entegresi ve tuner katı kontrol edilmeli. Problem yazılım kaynaklı değil.herkese iyi çalışmalar ustalarım; vestel 32 inç 17mb81-2 anakartlı tv için full yazılıma ihityacım var. sorun; tv açılıyor ledler sağlam, lnb voltajı var ama sinyal almıyor ve ses yok. fotoğraflarda anakart ve modeli çektim. elinde full yazılım olan varsa yardımcı olabilir mi?
Görsel paylaşılmadan yazılım istenince...aynı cihaz için hem güncelleme hemde full yazılım mı talep ediyorsunuz.!
Teşekkür ederimSes entegresi ve tuner katı kontrol edilmeli. Problem yazılım kaynaklı değil.
Resimdeki mavi görüntü nedir?Tüm ustalara slm tvde ses var kanal değişiyor arka aydınlatma var ledler sağlam ama görüntü yok. Flex denedim sonuç aynı full yazılım yada kurtarma yazılımı tşkler.
Rica ederiz.Teşekkür ederim