i can try.. but its in an color loop now.. so ive got the feeling i need to flash the rom with an programmerHelaas heb ik niets in het archief voor 17MB130T en jouw paneel.
Wil jij het 55 inch paneel proberen?
Önce aşağıdaki multi hesap konusuna açıklamanızı yapın! En kısa zamanda savunmanızı yapmazsanız 3 hesabınızla birlikte erişiminiz tamamen engellenecektir!Vestel 17 mb 140 kurtarma yazılım linki var mi TV açılıp kapanio anakart değişmedi
Daha önceki mesajlarınızda gerekli bilgileri paylaşarak yazılım istemişsiniz! Son kez hatırlatıyorum;17mb82s ful yazılım lazım elınde olan yardımcı olabiliırmı
ıyı gunler merhaba
17mb82s ful yazılım lazım elınde olan yardımcı olabiliırmı
Burada panel numarası yok. Siz anakart değişimini yapın. TV' den görüntüyü alın. Ondan sonra hangi yazılım gerekli ise onu paylaşalım.
anakart degıstı 17mb82 s soktum cıkma olarak 17 mb 82 s takacam panel numrasını attım
Bu kez paylaşıyorum. Bir dahaki sefere panel problemleri ve panel yazılımlarını aşağıdaki konudan isteyeceksiniz;goruntu aldım bugun renkde skıntı var resımle paylastım
Yazdığınız mesajı doğru konuya taşıyorum! Ardından altına gerekli bilgilerle ilgili mesaj yazıyorum! Ama siz tekrar foruma girip, yazılan cevaplara, hiçbirşeye bakmadan doğrudan aynı mesajı tekrar yanlış konuya yazıyorsunuz.
a101 den aldığım android tv. geçen gün elektrikler gittikten sonra açılmamaya başladı. önce Hi level yazısı geliyor, sonra da 4 tane hareketli renkli top oynama animasyonu gelip orda takılı kalıyor. Hiçbir şekilde uygulama ekranı gelmiyor. ne yapmam lazım?
Cihazın arka kapağını söküp panelin marka bilgisine ulaşmanız gerekiyor. Panel marka bilgisiyle ilgili panel etiketi görselini paylaştığınızda uyumlu yazılım paylaşılacaktır.