slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Sizlerinde ustam. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. Çok daha sağlıklı oldu.slowfood: ustam eline ve yüregine sağlık esnafta orjinal ekranı kırık tv vardı onun anakartını taktım
Sizlerinde ustam. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. Çok daha sağlıklı oldu.slowfood: ustam eline ve yüregine sağlık esnafta orjinal ekranı kırık tv vardı onun anakartını taktım
?vestel fb7500 uyumlu mu
Sorun yazılımsal değil led bar veya besleme kartı arızası vardır .Merhaba.
Televizyon acildiktan bir sure sonra ekran karariyor ve sadece ses kaliyor. anakart hic degismedi. Ethernet kablosunu taktigimda ise surekli reboot loop yapiyor.
Firmware gonderebilir misiniz?
Try at your own risk.Hello can you send me the 17mb130s.. ill will try that one
Thnx.. the panel nummer in the firmware matches mine.. this olso uploaded an 100% .. and its done the led turns normal.. but it hangs in some color loop.. white.. green.. blue .. and keeps doing this fullscreenProbeer het op eigen risico.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Unfortunately, I don't have anything in the archive for 17MB130T and you panel.Thnx.. the panel nummer in the firmware matches mine.. this olso uploaded an 100% .. and its done the led turns normal.. but it hangs in some color loop.. white.. green.. blue .. and keeps doing this fullscreen
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyacınız olduğunu yazın! Ayrıca aynı mesajı birden fazla konuya kopyalayıp yapıştırarak SPAM yapmayın!SLM VESTEL 43 FB 5000 yazılımı varmı acaba
Vestel yazısı gelip gittikten sonra standby yanıp sönmeye mi geçiyor, tamamen sönüyor mu? Ses var mı?
slm vestel yazısı gelip gidiyor yazılım lazım ustalar tşk
TV' de donanım değişikliği var mı? Daha önce tamir gördü mü? Diğer konuda MB82 yazılımı istediğinizi görüntüledim. Bu TV MB140 anakartlı.açıyorum vestel yazısı geliyor gidiyor sonra stnby ışığı 15 2o defa yanıp sönüyor tekrar vestel yazısı geliyor sonra stnbya geçiyor.
Görsellerde rakamlar okunaklı değil. Okunabilen görseller paylaşın.Merhaba arkadaşlar. FINLUX 32-FHP-5520(WES315WNGH-L4-N91;PT320AT02-5-XR-1;17TC701F;17IPS63;SN:8703822100201) için tam kurtarma yazılımına ihtiyacım var. Çok minnettar olacağım. Sağlıklı olmak.
LUX 32-FHP-5520 için tam kurtarma yazılımına ihtiyacım var. Çok minnettar olacağım. Sağlıklı olmak için.