Try at your own risk.i can try.. but its in an color loop now.. so ive got the feeling i need to flash the rom with an programmer
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Try at your own risk.i can try.. but its in an color loop now.. so ive got the feeling i need to flash the rom with an programmer
I have for panel VES315UNGH-L4-N91WES315WNGH-L4-N91;
PT320AT02-5-XR-1;
17TC701F;17IPS63;S
N:8703822 100201
Try at your own risk.Denemem için bana verebilir misin?
Bunu değiştirdim
![]()
Bununla
![]()
Televizyon çalışıyor fakat görüntü yok.
Değiştirilebilir olup olmadıklarından veya satıcının bana hasarlı bir 17mv181 gönderip göndermediğinden emin değilim.
![]()
Eğer işleri doğru yapmıyorsam herkesten özür dilerim ama forumunuzda yeniyim ve henüz kendimi toparlayamıyorum.
Bulgarcadan Türkçeye bir tercümanla çalışıyorum ve bazı şeyler doğru çevrilmeyebilir.
TV' deki problem nedir?merhaba jvc tv ye ait kurtarma yazılımı rica edebilirmiyim. herkese iyi çalışmalar
![]()
![]()
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgiyi GÖRSEL olarak paylaşın!Maalesef ki HI-LEVEL TV açılırken ledi ve panel açılır gibi oluyor ama bir türlü yüklenmiyor. Sanırım yazılım güncellemesinde takılı kaldı. Bana da yardımcı olabilir misiniz. TV'ye ait bilgi.
HI-LEVEL 32HL730 LED TV
17mb211s anakart
23692271
ves315wndh-2d-n22
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgiyi GÖRSEL olarak paylaşın!
Kusura bakmayın ekledim.Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgiyi GÖRSEL olarak paylaşın!
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Maalesef ki HI-LEVEL TV açılırken ledi ve panel açılır gibi oluyor ama bir türlü yüklenmiyor. Sanırım yazılım güncellemesinde takılı kaldı. Bana da yardımcı olabilir misiniz. TV'ye ait bilgi.
HI-LEVEL 32HL730 LED TV
17mb211s anakart
23692271
ves315wndh-2d-n22
![]()
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhabalar hi level 49 hl 500 televizyonum açılmıyor kırmızı lambası yanıp duruyor yardımcı olursanız sevinirim
![]()
Çok teşekkür ederim. Sayenizde sorunsuzca hallettim. Şu an tv çalışıyor.Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.