Teşekkür ederim yazılım işe yaradı TV açıldı emeğinize sağlıkFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Teşekkür ederim yazılım işe yaradı TV açıldı emeğinize sağlıkFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
konunun 1. mesajını okursanız size yardımcı olabiliriz.selamlar hocam kolay gelsin full yazılıma ihtiyacım var yoğun değilseniz gönderir misiniz şimdiden teşekkürler VESTEL V.4.35.14.0
49 ud 9460 modeli arkasındaki seri no yırtık birde buna isteğim yazılımı yüklesek bozulur mu
Full yazılım ile TV çalıştı hocamDosya sistemi boot işlemini mutlaka kontrol ettikten sonra önce kurtarma yazılımlarını, olmuyorsa full yazılımı deneyin.
Full yazılım verildi. Bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Yazılım güncel
Selam ustam 17mb82s full yazılım varmıLVDS kablosu ya da anakartın kendisi (T-CON Katı ) kontrol edilecek. Donanımla ilgili arızadır, panel de arızalı olabilir.
Ustam yükledim bir degişiklik olmadı full yazılım varmıkurtarma yazılımı verdim. Yükleyip bilgi verin.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.Merhaba full yazılımı talep edecektim ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
cihaz faal şekilde çalışıyor neden full yazılım istiyorsunuz.
Selam ustam 17mb82s full yazılım varmıLVDS kablosu ya da anakartın kendisi (T-CON Katı ) kontrol edilecek. Donanımla ilgili arızadır, panel de arızalı olabilir.
netflix girmiyo birde takılıyo sıfırladım fabrika ayarları ama yine de düzelmedi istediğim sürüm de sorun yokmuş dediler ya da benim sürümüm sorunlu yüklenmiş benimkinin de full yazılımı olur hocam yeterki düzelsin teşekkür ederim bu arada yardımcı olmaya çalışıyosun ben dahil herkese cvp verip yanıtsız bırakmıyosuncihaz faal şekilde çalışıyor neden full yazılım istiyorsunuz.
Kurtarma yazılımını yükledim bir degişiklik olmadı full yazılımı varmı rica etsemkurtarma yazılımı verdim. Yükleyip bilgi verin.