By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,320
Ayarlardan HBB açıksa kapatın.![]()
![]()
youtube de sertifika sorunu yaşıyorum kanallar geçisindede sertifika sorunu çıkarıyor.
Ayarlardan HBB açıksa kapatın.![]()
![]()
youtube de sertifika sorunu yaşıyorum kanallar geçisindede sertifika sorunu çıkarıyor.
kanallarda bu sorun düzeldi dediğiniz gibi yapınca ama youtube açtığımda gene sertifika sorunu veriyor ve izletmiyor.Ayarlardan HBB açıksa kapatın.
TV' yi Menü > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile fabrika ayarlarına alın. Bir kez kapatıp açın ve yeniden deneyin.kanallarda bu sorun düzeldi dediğiniz gibi yapınca ama youtube açtığımda gene sertifika sorunu veriyor ve izletmiyor.
bunu 3 kere yaptım zaten düzelmiyorTV' yi Menü > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile fabrika ayarlarına alın. Bir kez kapatıp açın ve yeniden deneyin.
Youtube' daki sertifika hatasının da görselini paylaşır mısınız?bunu 3 kere yaptım zaten düzelmiyor
Youtube' daki sertifika hatasının da görselini paylaşır mısınız?
TV' nin saat tarih ayarını yaptınız mı?
evet doğruTV' nin saat tarih ayarını yaptınız mı?
evet doğru
bu sorun ilk defa olmuyor 3 4 kez olmuştu servis gelip yeniden yazılım yükleyince düzelmişti ama şimdi garantisi bittiği için ücret istiyorlar yazılımı tekrar yüklersem sorun gidecek ama yazılımı bulamıyorum.Sertifika sorunu
Bekleyip görelim bakalım o halde. Bu konuda vestel efendinin suçu olmayabilir yani. Emin olmamakla birlikte ,firma tarayıcısını güncellemesi lazım diye biliyorum ki serttifikalar da güncellensin :oktavsiyeforumu.com
Sunucu kaynaklı bir hata olabilir. TV internet bağlantı yöntemini (Kablolu ise kablosuz ya da telefon internetinden olacak şekilde) değiştirmeyi deneyin. Eğer hata birdenbire ortaya çıktıysa sunucu tarafında sertifika güncelleme söz konusudur.
Tamam, az sonra yazılım yetkisi vereceğim.bu sorun ilk defa olmuyor 3 4 kez olmuştu servis gelip yeniden yazılım yükleyince düzelmişti ama şimdi garantisi bittiği için ücret istiyorlar yazılımı tekrar yüklersem sorun gidecek ama yazılımı bulamıyorum.
Önce güncelleme yazılımı verdim. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunda tekrar test edip sonucu mutlaka bildirin. Ayrıca yüklemeden sonra bir kez daha ilk kurulum işlemi yapın.bu sorun ilk defa olmuyor 3 4 kez olmuştu servis gelip yeniden yazılım yükleyince düzelmişti ama şimdi garantisi bittiği için ücret istiyorlar yazılımı tekrar yüklersem sorun gidecek ama yazılımı bulamıyorum.
maalesef düzelmedi sorun.Önce güncelleme yazılımı verdim. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunda tekrar test edip sonucu mutlaka bildirin. Ayrıca yüklemeden sonra bir kez daha ilk kurulum işlemi yapın.