Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Çok teşekürler saygı değer teknovest ve saygı değerli fikoloji yanıt vermeniz kadar inanın ondan daha değerli olan merhaba demek te anlamına gelen salt ilgilenmeniz her tür takdire şayan.

Teşekür ve saygılarımla...

17MB140 olan anakarttaki sorun Regal yazısı gelip kapanıyordu. Yazılım denedim tekrar sorun aynı. Ne yapabilirim peki.
Kontrol ettiğimde seri numarasına ait bı isteğiniz yok,seri numarası paylaşirmisiniz

Bizde vestel 42pf5045 var. Anakartı m81. Nette ne yazılımını ne de düzenlenmiş kanal listesini bulabildim. Pek tutulmayan eski bir model olduğu için heralde. Dahili uydusu o kadar kötü ki kanal d grubunun olduğu frekansı bile bulamıyor. Elle Manuel hiç bir şekilde bulamıyor. Eğer sizde varsa yazılım yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin..

pnoN9Nc9a48d23208228fb.jpg

IMG_20180617_1608009e045b351de423f0.jpg

Bizde vestel 42pf5045 var. Anakartı m81. Nette ne yazılımını ne de düzenlenmiş kanal listesini bulabildim. Pek tutulmayan eski bir model olduğu için heralde. Dahili uydusu o kadar kötü ki kanal d grubunun olduğu frekansı bile bulamıyor. Elle Manuel hiç bir şekilde bulamıyor. Eğer sizde varsa yazılım yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin..

pnoN9Nc9a48d23208228fb.jpg

IMG_20180617_1608009e045b351de423f0.jpg
Selam ,
Denermisin

Selam ,
Denermisin

Teşekkürler. Liste geldi ama şöyle saçma bir durum var. Misal izlemediğim kanalları silmek istediğim de o kanalın yeri boş kalıyor. 30 dan 42 ye atlıyor, 42 den 54 e atlıyor misal. Yeni yazılım bulmamız mümkün müdür acaba hocam. Üstte seri boşunu vs yazmıştım.

Teşekkürler. Liste geldi ama şöyle saçma bir durum var. Misal izlemediğim kanalları silmek istediğim de o kanalın yeri boş kalıyor. 30 dan 42 ye atlıyor, 42 den 54 e atlıyor misal. Yeni yazılım bulmamız mümkün müdür acaba hocam. Üstte seri boşunu vs yazmıştım.
selam
mb81 de güncelleme bulunmaz. kanal taşımayı deneyiniz, silme işlemi yapmayınız.
fabrika yazılımı verebilirim ama o da mb81 ler için riskli olabiliyor çünkü üretim tarihene göre bazı yazılım değişiklikleri yapıldı size uyacak olan olmayabilir bu sefer televizyondan olursunuz.

edit denemek istersen full yazılım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Google translate:
Yeni yazılımı yazmadan önce TV PROFİLİ KAZANIN.
Bir şeyler ters giderse, başlangıç durumuna geri dönebilirsiniz.

selam
mb81 de güncelleme bulunmaz. kanal taşımayı deneyiniz, silme işlemi yapmayınız.
fabrika yazılımı verebilirim ama o da mb81 ler için riskli olabiliyor çünkü üretim tarihene göre bazı yazılım değişiklikleri yapıldı size uyacak olan olmayabilir bu sefer televizyondan olursunuz.

edit denemek istersen full yazılım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Eyvallah, Teşekürler. Denemeye gerek yok o zaman. Dediğiniz gibi kanal taşıyıp listeyi o şekilde düzenlemek en mantıklısı. Yıllardır tık demeden çalışıyor tv. Bozarız falan :)

Eyvallah, Teşekürler. Denemeye gerek yok o zaman. Dediğiniz gibi kanal taşıyıp listeyi o şekilde düzenlemek en mantıklısı. Yıllardır tık demeden çalışıyor tv. Bozarız falan :)
mb81 sonrası 82-90-91-92-95-96 gibi ana kartlar uzayıp gidiyor biz mb97 den sonrakilerine yardımcı oluyoruz eskiler riskli oluyor. istersen şöyle yap satcodx programları var bunu pc kur, indirdiğin kanal listesini bunda kendi zevkien göre düzenleyip flaşa kaydet sonra tv ye aktar ?

Telefunken D55U297N4CW De versie van de applicatie v.2.22.50.0 bijwerken op MB120.
Mijn SN = 7753757 701311

20190915_154512efd44e630b443020.jpg

Hocam full yazılım atarmısınız. Tesekkur ederim.

Geri
Üst Alt