teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Aaa, hatırladım şimdi , büyük ihtimalle tuner uymuyor (yazılımı) ,yani karttaki tuner işlemciyle yüklediğin yazılımın tuneri uymuyor,çünkü mb82 ile mb95 tuneri farklıdır,işin aslı sağlam tvnin tunerini bilebilsen,o sorunda çözülür benceHocam hatırlıyorsan yazılım problemim vardı ara tara nihayetinde bir yazılım buldum oldu ondada 3d özellikleri vb gibi özellikler aktif değildi profil dosyası aracığıyla onlarıda aktif edebildim ama dediğim gibi kanal bulmuyor televizyon mb82 yazılımı üzerine mb95 3.6.6n core yazılım atabildim ancak öyle oldu buradan mb95 için verilen full yazılımların hiç birini televizyon almadı bu şekilde tv yi açabildim ancak
Tv arkasındaki barkodun okunaklı ve geniş açıdan fotosunu yayınla bakalım ,mutlaka bir çözüm bulunurMerhaba vestel 4k 3d 40ua9300 tv var mb 120 karta sahip tv özelliklerinde h265 60p uydu ve usb desteği olduğu yazıyor fakat ottplayer ve ssiptvde hevc yayınları açmıyor kendini yeniden başlatıyor yazılım en son güncel yazılım gerekirse fotoğraf atabilirim yardımcı olabilir misiniz