Maalesef yükleme başlamıyorum bu yazılımdaLook
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Profil dosyalarından bişey çıkar mı hocam teraspy
Son düzenleme:
Maalesef yükleme başlamıyorum bu yazılımdaLook
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam full yazilimi sorunsuz yukledim. Sonrada mb120 2.45.29.1 yazilimini yukleyip reset attim. Tesekkur ederim.
Hocam sorun yok. Tv stabil. Görüntü harika. Şunu farkettim tv ye full yazilim attim. Kanallari usb bellege yuklemistim. 2.17.0.0 da goruntu cok kötüydü. 2.45.29.1 yukleyince tv de goruntu mükemmele dönüştü. Niyetim tv ye core yazim geldikce yuklemistim bir nevi tv format atilmis gibi oldu ve son surum yazilimla guncellenmis oldu. Full yazilimi sakliycam. Tekrar tesekkur ederim. Saygılar.Sorunun duzeldigine sevindim bı eksik hata yok dimi
A aziz tonguç
Hocam ayrıca ben iptv bolumune yazdim ama sizde forumdaki arkadaslari bir sekilde uyarirsaniz polis birkac avrupa ulkesinde xtream sunucularini basmis ve sunucular kapatilmis iptv geleceği şu an karanlik bazi iptv saticilari durust davranarak şu an satis yapmiyor ama bazilari halen satisa devam etmek istiyor. Arkadaslar bir kac haftaya netlesir diyorlar. Kimse bos yere para kaptirmasin.Sorunun duzeldigine sevindim bı eksik hata yok dimi
A aziz tonguç
İyi niyetin için teşekkür ederiz ama konu biraz benim dışımda çünkü biz zaten IPTV desteklemiyoruz hatta yeni konularda vs IPTV konusu gözükmez siz bakarsanız bulursunuz. Yasal olmayan şeye desteğimiz yoktur ?Hocam sorun yok. Tv stabil. Görüntü harika. Şunu farkettim tv ye full yazilim attim. Kanallari usb bellege yuklemistim. 2.17.0.0 da goruntu cok kötüydü. 2.45.29.1 yukleyince tv de goruntu mükemmele dönüştü. Niyetim tv ye core yazim geldikce yuklemistim bir nevi tv format atilmis gibi oldu ve son surum yazilimla guncellenmis oldu. Full yazilimi sakliycam. Tekrar tesekkur ederim. Saygılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ayrıca ben iptv bolumune yazdim ama sizde forumdaki arkadaslari bir sekilde uyarirsaniz polis birkac avrupa ulkesinde xtream sunucularini basmis ve sunucular kapatilmis iptv geleceği şu an karanlik bazi iptv saticilari durust davranarak şu an satis yapmiyor ama bazilari halen satisa devam etmek istiyor. Arkadaslar bir kac haftaya netlesir diyorlar. Kimse bos yere para kaptirmasin.