Çok teşekürler saygı değer teknovest ve saygı değerli fikoloji yanıt vermeniz kadar inanın ondan daha değerli olan merhaba demek te anlamına gelen salt ilgilenmeniz her tür takdire şayan.
Teşekür ve saygılarımla...
Çok teşekürler saygı değer teknovest ve saygı değerli fikoloji yanıt vermeniz kadar inanın ondan daha değerli olan merhaba demek te anlamına gelen salt ilgilenmeniz her tür takdire şayan.
Kontrol ettiğimde seri numarasına ait bı isteğiniz yok,seri numarası paylaşirmisiniz17MB140 olan anakarttaki sorun Regal yazısı gelip kapanıyordu. Yazılım denedim tekrar sorun aynı. Ne yapabilirim peki.
Selam ,Bizde vestel 42pf5045 var. Anakartı m81. Nette ne yazılımını ne de düzenlenmiş kanal listesini bulabildim. Pek tutulmayan eski bir model olduğu için heralde. Dahili uydusu o kadar kötü ki kanal d grubunun olduğu frekansı bile bulamıyor. Elle Manuel hiç bir şekilde bulamıyor. Eğer sizde varsa yazılım yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin..
İlgili resimi ekliyorum efendim. İlginiz ve alakanıza hayran kaldım.Kontrol ettiğimde seri numarasına ait bı isteğiniz yok,seri numarası paylaşirmisiniz
İlgili resimi ekliyorum efendim. İlginiz ve alakanıza hayran kaldım.
Selam ,
Denermisin
VESTEL USB 'DEN KANAL YÜKLEME-YEDEK ALMA RESİMLİ ANLATIM
Merhaba, Vestel ve bütün vestele bağlı ürünler için kanal listesinin usbden nasıl yüklenir, yada nasıl yedek alınır. Kanal tablosu yükleyeceksiniz bütün adımlar izlenir. Kanal tablosu yedeğini almak isterseniz 3-4-5-6 adımlarına bakmanız yeterlidir. Kanal tablosu indirme linki: *** Gizli metin...tavsiyeforumu.com
selamTeşekkürler. Liste geldi ama şöyle saçma bir durum var. Misal izlemediğim kanalları silmek istediğim de o kanalın yeri boş kalıyor. 30 dan 42 ye atlıyor, 42 den 54 e atlıyor misal. Yeni yazılım bulmamız mümkün müdür acaba hocam. Üstte seri boşunu vs yazmıştım.
Google translate:Teşekkürler. Liste geldi ama şöyle saçma bir durum var. Misal izlemediğim kanalları silmek istediğim de o kanalın yeri boş kalıyor. 30 dan 42 ye atlıyor, 42 den 54 e atlıyor misal. Yeni yazılım bulmamız mümkün müdür acaba hocam. Üstte seri boşunu vs yazmıştım.
Eyvallah, Teşekürler. Denemeye gerek yok o zaman. Dediğiniz gibi kanal taşıyıp listeyi o şekilde düzenlemek en mantıklısı. Yıllardır tık demeden çalışıyor tv. Bozarız falanselam
mb81 de güncelleme bulunmaz. kanal taşımayı deneyiniz, silme işlemi yapmayınız.
fabrika yazılımı verebilirim ama o da mb81 ler için riskli olabiliyor çünkü üretim tarihene göre bazı yazılım değişiklikleri yapıldı size uyacak olan olmayabilir bu sefer televizyondan olursunuz.
edit denemek istersen full yazılım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
mb81 sonrası 82-90-91-92-95-96 gibi ana kartlar uzayıp gidiyor biz mb97 den sonrakilerine yardımcı oluyoruz eskiler riskli oluyor. istersen şöyle yap satcodx programları var bunu pc kur, indirdiğin kanal listesini bunda kendi zevkien göre düzenleyip flaşa kaydet sonra tv ye aktar ?Eyvallah, Teşekürler. Denemeye gerek yok o zaman. Dediğiniz gibi kanal taşıyıp listeyi o şekilde düzenlemek en mantıklısı. Yıllardır tık demeden çalışıyor tv. Bozarız falan
selam,
Hocam full yazılım atarmısınız. Tesekkur ederim.