A
alpaelektronik1
Yeni Üye
- 24 Tem 2019
- 43
- 33
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ustam emeğinize sağlık herşey normale döndü teşekkür ederimmb9X lere yazılım veremiyoruz
ustam emeğinize sağlık herşey normale döndü teşekkür ederimmb9X lere yazılım veremiyoruz
Teşekkürler kolay gelsinmb9X lere yazılım veremiyoruz
çözümü yok sanırımTeşekkürler kolay gelsin
Selam, gelişen teknoloji ile ram ve işlemci yetersiz kalıyor, artık TV ağırlaşıyor ve sizi yarı yollarda bırakıyor, size tavsiyemiz forumda konusuda bulunan android box cihazı almanizdirTeşekkürler kolay gelsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çözümü yok sanırım
Aynı kart olsa olurdu ama mb140in panel yazılımı 80 ene uymazGünaydın ustalar.
Regal 32R4020H PNL:23467888 Anakart 17MB140 tı.Yeni anakart bulamadım, yerine 17MB80(eski PNL:23250977) anakartı taktım ancak görüntü ters çıkıyor. Buna uygun Panel numarasıyla(23467888) yazılım bulabilirmiyim? Yardımlarınız için Teşekkür ederim şimdiden.
Hİ Level 43HL560 televizyonum arızalandı. Kumandadan basıyorum kırmızı ışık yanıp sönüyor ama ekran açılmıyor.
Cihazın etiketi budur. Ne yapmam lazım lütfen yardım.
Çok teşekkür ederim. Umarım sorunum çözülür. Şuan işteyim eve geçince sonucu buradan paylaşırım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
Ledbar arızası olabilir miZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
Olmaz, Blink arızası tv nin boot aşamasından çıkmadığını gösteriyor. Yani tv sistemleri henüz çalışmıyor dahiLedbar arızası olabilir mi
17MB140 olan anakarttaki sorun Regal yazısı gelip kapanıyordu. Yazılım denedim tekrar sorun aynı. Ne yapabilirim peki.Aynı kart olsa olurdu ama mb140in panel yazılımı 80 ene uymaz
Eğer yazılımı alıp duzelip sonra aynısı oldu ise17MB140 olan anakarttaki sorun Regal yazısı gelip kapanıyordu. Yazılım denedim tekrar sorun aynı. Ne yapabilirim peki.
Yazılım attıgımde hiç açılmadan aynısını tekrarlıyor. Yanlış yazılım mı deniyorum acaba diye süphelenmiyor değilim.Eğer yazılımı alıp duzelip sonra aynısı oldu ise
O zaman mboot arızası olabilir hafızada tutmuyor.