gerekli forumda cevap verildiMerhaba 17mb140 yazılim lazim
gerekli forumda cevap verildiMerhaba 17mb140 yazılim lazim
Açıkçası güzel bir cihaz 300-400 tl arasında Kablosuz Hdmı görüntü aktarıcı cihaz önerir misiniz. Not çok büyük beklentim yokMb95 ana karta netfilx yuklenemez, mantıklı çözüm Android box cihazı almanizdir
Yine ben bu forumda gezerken bilmediğim konu hakkında çok şeyler öğrendim profil editleme varmış mesala bu yöntem ile birlikte televizyonun 3d özelliğini ve dahili anten özelliğini aktif edebildim kanal önceden tkgs varken kanal ayarlamak ile uğraşmamıştım hiç şuan 1-2 kanal dışında kanal bulamıyorum televizyonda tkgs yi bu editleme yöntemi ile aktif edebilirmiyim ?son hali burda hocam böyleykende almıyor yazılımları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hiç bulaşma o işe eline televizyonu alırsın üç gün boyunca sökmediğin yer kalmaz
malesef anakart mb95m olduğu için işlemci ve ram yeterli değil 256mb ramle youtube işi zor mevcut anakartlar şuan 1,5gb .android box tavsiyemizdir.Merhaba,
VESTEL SMART 49FA7000 LED modelinde televizyona sahibim. Son birkaç haftadır televizyonda Youtube uygulaması açılmıyor. Youtube yazısında başlangıçta takılı kalıyor. Vestel çözüm merkezinde yazılım güncellemesi ile problemin çözüleceği söylendi ama daha öncesinde yazılıma kendim müdahele ettiğim için ücretli servis göndeririz diyorlar. En güncel yazılımı almam mümkün mü?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada seri numaram: 7278126 400187
Merhabalar vestel tvme yeni yazılım yüklenmiyor servistende istedim yazılımı yok dedi v. 3.3.6t var tvde yenisini sizden istesem
Rezerve
Main is 17MB97. But panel ?.Merhaba bu modele usb uzerinden yazilim lazim
simdiden tesekurler
eğer 300-400 den kastınız görüntü aktarıcısı ise 400-500 e xiomi mi box mevcut, o daha mantıklıAçıkçası güzel bir cihaz 300-400 tl arasında Kablosuz Hdmı görüntü aktarıcı cihaz önerir misiniz. Not çok büyük beklentim yok
selam full yazılım:merhaba ustam bu cihazda ses var görüntü yok sebebi tvye yazılım atılmış görüntü gitmiş. Başka kart denedim görüntü var yazılım varmıdır??
mb9X lere yazılım veremiyoruzMerhabalar vestel tvme yeni yazılım yüklenmiyor servistende istedim yazılımı yok dedi v. 3.3.6t var tvde yenisini sizden istesem