N Çevrimdışı

nextnext

Yeni Üye
14 Eyl 2019
1
44
Merhaba bu modele usb uzerinden yazilim lazim
simdiden tesekurler

IMG_1578.jpg

IMG_1579.jpg

S Çevrimdışı

sdnlgu

Aktif Üye
8 Eyl 2019
64
33
Yine ben bu forumda gezerken bilmediğim konu hakkında çok şeyler öğrendim profil editleme varmış mesala :) bu yöntem ile birlikte televizyonun 3d özelliğini ve anten özell
son hali burda hocam böyleykende almıyor yazılımları :)

son-hali.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hiç bulaşma o işe eline televizyonu alırsın üç gün boyunca sökmediğin yer kalmaz :)
Yine ben bu forumda gezerken bilmediğim konu hakkında çok şeyler öğrendim profil editleme varmış mesala :) bu yöntem ile birlikte televizyonun 3d özelliğini ve dahili anten özelliğini aktif edebildim kanal önceden tkgs varken kanal ayarlamak ile uğraşmamıştım hiç şuan 1-2 kanal dışında kanal bulamıyorum televizyonda tkgs yi bu editleme yöntemi ile aktif edebilirmiyim ?

B Çevrimdışı

bospy20

Yeni Üye
22 Ocak 2018
6
Merhaba,
VESTEL SMART 49FA7000 LED modelinde televizyona sahibim. Son birkaç haftadır televizyonda Youtube uygulaması açılmıyor. Youtube yazısında başlangıçta takılı kalıyor. Vestel çözüm merkezinde yazılım güncellemesi ile problemin çözüleceği söylendi ama daha öncesinde yazılıma kendim müdahele ettiğim için ücretli servis göndeririz diyorlar. En güncel yazılımı almam mümkün mü?

Bu arada seri numaram: 7278126 400187

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhaba,
VESTEL SMART 49FA7000 LED modelinde televizyona sahibim. Son birkaç haftadır televizyonda Youtube uygulaması açılmıyor. Youtube yazısında başlangıçta takılı kalıyor. Vestel çözüm merkezinde yazılım güncellemesi ile problemin çözüleceği söylendi ama daha öncesinde yazılıma kendim müdahele ettiğim için ücretli servis göndeririz diyorlar. En güncel yazılımı almam mümkün mü?

Bu arada seri numaram: 7278126 400187
malesef anakart mb95m olduğu için işlemci ve ram yeterli değil 256mb ramle youtube işi zor mevcut anakartlar şuan 1,5gb .android box tavsiyemizdir.

A Çevrimdışı

alpaelektronik1

Yeni Üye
24 Tem 2019
43
33
merhaba ustam bu cihazda ses var görüntü yok sebebi tvye yazılım atılmış görüntü gitmiş. Başka kart denedim görüntü var yazılım varmıdır??
59eb0606-fbf5-40b3-b9c1-4c8e5c117757.jpg

Geri
Üst Alt