J Çevrimdışı

Justin23

Yeni Üye
17 Eyl 2019
2
53

A Çevrimdışı

aziz tonguç

Yeni Üye
9 Mar 2018
40
48
Hocam Teşekkürler.

Hocam full yazilim yuklenmiyor. Yukleme talimatlarini yapip en son ok tusunu tv isigi hizli yanip sonmeye basladiginda birakiyorum. 5 sn sonra tv ekraninda vestel yazisi cikiyor ve isik sabit kaliyor. Beklesende birsey olmuyor. Acma tusuna basincada tv normal aciliyor.
Usb 3.0 ve fat 32 ile bicimlendirdim
Indirdigim yazilimi sag tiklayip icindeki 4 dosyayi usb icine attim.
Tv fisini cektim
Usb 1 e taktim
Ok tusuna basili iken fisi taktim ve tv isigi hizli yanip sonerken ok tusunu bitaktim.
Sonra tv ile birbirimize baktik durduk hicbirsey olmadi.
4 - 5 defa yaptim olmadi
Usb de degistirdim taktigim usb girisini degistirdim ama olmuyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam full yazilim yuklenmiyor. Yukleme talimatlarini yapip en son ok tusunu tv isigi hizli yanip sonmeye basladiginda birakiyorum. 5 sn sonra tv ekraninda vestel yazisi cikiyor ve isik sabit kaliyor. Beklesende birsey olmuyor. Acma tusuna basincada tv normal aciliyor.
Usb 3.0 ve fat 32 ile bicimlendirdim
Indirdigim yazilimi sag tiklayip icindeki 4 dosyayi usb icine attim.
Tv fisini cektim
Usb 1 e taktim
Ok tusuna basili iken fisi taktim ve tv isigi hizli yanip sonerken ok tusunu bitaktim.
Sonra tv ile birbirimize baktik durduk hicbirsey olmadi.
4 - 5 defa yaptim olmadi
Usb de degistirdim taktigim usb girisini degistirdim ama olmuyor
Mb120 lerde bu tarz problemler çıkabiliyor. Yarın farklı yazılım bakayım olmassa servisten destek alınız

S Çevrimdışı

sdnlgu

Aktif Üye
8 Eyl 2019
64
33
Kolay gelsin mb95 yazılımına ait orjinalin sw profile ve hw profile dosyasını bulabilme imkanımız varmı hocam ?

S Çevrimdışı

sdnlgu

Aktif Üye
8 Eyl 2019
64
33
Hocam ben nette buldum birtane benim tv indirdiğim elimde duruyor sorun yok onda benim tv den indirdiğimde sattalite bölümünde türksat ve tkgs yok internetten birtane buldum mb95 e ait swprofile onu açtığımda içinde tkgs ve turksat da vardı tv ye yükledim sorun olmadı garip bir durum var tv turksat 3a ya ait kanal buluyor turksat4a ya ait kanalı bulmuyor ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam ben nette buldum birtane benim tv indirdiğim elimde duruyor sorun yok onda benim tv den indirdiğimde sattalite bölümünde türksat ve tkgs yok internetten birtane buldum mb95 e ait swprofile onu açtığımda içinde tkgs ve turksat da vardı tv ye yükledim sorun olmadı garip bir durum var tv turksat 3a ya ait kanal buluyor turksat4a ya ait kanalı bulmuyor ?
İkiide aynı pozisyonda zaten,adı değişik sadece,çok takılma uydu isimlerinde,ben bir ara kendi adımı vermiştim :) ama farklı bir modelin sw'sini yüklersin belki ona şerh koyarak "tamam" derim,ama eğer HW yüklersen tv loop denile döngüye girer,açılmaz,ayrıca MB95 en riskli karttır,1Mb ve 2Mb lik flasha sahiptir,uygun yazılımı zor bulursun,servislik olur tv :ok

S Çevrimdışı

sdnlgu

Aktif Üye
8 Eyl 2019
64
33
Hocam peki 4a kanallarını niye bulmuyor neler denedim kanal bulabilmek için hiç bir güncel frekansdan sinyal almıyor tv sadece turksat 3a ekli olan tkgs test kanalından sinyal alıyor dahili uydu cihazı çalışmıyor desem bu kanaldanda sinyal alamazdım nedendir bu sorun sizce ? Ayrıca buradaki güncel kanal listesini tv ye yükledim onları da açmadı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam peki 4a kanallarını niye bulmuyor neler denedim kanal bulabilmek için hiç bir güncel frekansdan sinyal almıyor tv sadece turksat 3a ekli olan tkgs test kanalından sinyal alıyor dahili uydu cihazı çalışmıyor desem bu kanaldanda sinyal alamazdım nedendir bu sorun sizce ? Ayrıca buradaki güncel kanal listesini tv ye yükledim onları da açmadı
Cihaza yazılım yüklendimi?

S Çevrimdışı

sdnlgu

Aktif Üye
8 Eyl 2019
64
33
Cihaza yazılım yüklendimi?
Hocam hatırlıyorsan yazılım problemim vardı ara tara nihayetinde bir yazılım buldum oldu ondada 3d özellikleri vb gibi özellikler aktif değildi profil dosyası aracığıyla onlarıda aktif edebildim ama dediğim gibi kanal bulmuyor televizyon mb82 yazılımı üzerine mb95 3.6.6n core yazılım atabildim ancak öyle oldu buradan mb95 için verilen full yazılımların hiç birini televizyon almadı bu şekilde tv yi açabildim ancak

P Çevrimdışı

pcist

Yeni Üye
17 Eyl 2019
23
33
Merhaba vestel 4k 3d 40ua9300 tv var mb 120 karta sahip tv özelliklerinde h265 60p uydu ve usb desteği olduğu yazıyor fakat ottplayer ve ssiptvde hevc yayınları açmıyor kendini yeniden başlatıyor yazılım en son güncel yazılım gerekirse fotoğraf atabilirim yardımcı olabilir misiniz

Geri
Üst Alt