By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,844
Yan tarafta usb girişinin en altında açma , kapama , ses kısma , açma vs işlemlerini yapan joystick tuş var. Basık kalmış olabilir o tuşa hafifçe bastırın yukarı , aşağı yönlendirin.Merhabalar, 32 inch bir seg tvmiz var. Tv açılmıyor alttaki kırmızı nokta yanıp yanıp sönüyor. Fişi çekip bekleyince açılabiliyor, açıldığı zaman da ses açma ya da kanal listesi açmaya ya da kanal değiştirme tuşuna bastığımızda genellikle kendini kapatıyor ve yine açılmıyor açılsa bize biraz çalışıp yine kapanabiliyor. Tvinin arkasındaki etiketi sökülmüş bulamadım dediğim gibi 32 inch seg tv menu fotoğrafını paylaşıyorum:
Bir de internette tvnin modelini bulmaya çalışırken letgoda bir ilan gördüm önden bakınca benim tv ile tamamen aynı o da 32 inch ilanı açan arkadaş arkasındaki etiketi de yüklemiş belki işe yarayabilir diye burada paylaşıyorum dediğim gibi benim tvnin etiketi değil ancak görünüş olarak birebir aynı bir tvnin etiketi:
Tvdeki problem belki yazılım ile çözülebilir diye düşündüm bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.