yine bir değişiklik olmadımenü 4725 diagnostic içinde factory reset üzerinde ok tuşuna basın cihaz resetlensin tekrar yazlım yüklemeyi yada verilen panel dosyasını deneyin.
yine bir değişiklik olmadımenü 4725 diagnostic içinde factory reset üzerinde ok tuşuna basın cihaz resetlensin tekrar yazlım yüklemeyi yada verilen panel dosyasını deneyin.
hocam yükledim ama eskisi gibi değişen bir şey olmadı
cihaz servisde işlem gördüyse tlf numarasından çıkar servisden seri no talep edin bu şekilde olmayacakhocam yükledim ama eskisi gibi değişen bir şey olmadı
Serviste işlem görmedi. Ancak led bar değişimi için bir kaç kez tv tamircisine vermiştikcihaz servisde işlem gördüyse tlf numarasından çıkar servisden seri no talep edin bu şekilde olmayacak
cihazın kutusu varmı? servis kurduysa kaydı çıkar yada garanti belgesine seri no yazmış olabilir. seri no cihazın tc kimlik numarasıServiste işlem görmedi. Ancak led bar değişimi için bir kaç kez tv tamircisine vermiştik
cihazın evraklarını aradım ama bulamadım çok eskiden almıştık kutu falan hepsi atılmış sanırım. Kurulumu da kendim yapmıştım servis gelmemişti marketten almıştık tvyi.cihazın kutusu varmı? servis kurduysa kaydı çıkar yada garanti belgesine seri no yazmış olabilir. seri no cihazın tc kimlik numarası
İkinci el mi? Satın aldınız. Bayiden satın alındı ise servis montaj tanıtım için gelmiş ve kayıt altına almıştır. Size seri numara bilgisini vermeleri için rica edersiniz.Serviste işlem görmedi. Ancak led bar değişimi için bir kaç kez tv tamircisine vermiştik
Hocam 0 almıştık a101 marketten. Ürünün ilk kurulumunu kendim yapmıştım. İlerleyen zamanda tvde ses var görüntü yok problemi olmuştu 1 kez servis çağırdık ücret yüksek geldiği için işlem yaptırmadık, daha sonra tv tamircisine verdik. Servis o geldiğinde kayıt almış olabilir mi işlem yapmadan gitmişlerdi.İkinci el mi? Satın aldınız. Bayiden satın alındı ise servis montaj tanıtım için gelmiş ve kayıt altına almıştır. Size seri numara bilgisini vermeleri için rica edersiniz.
olabilirHocam 0 almıştık a101 marketten. Ürünün ilk kurulumunu kendim yapmıştım. İlerleyen zamanda tvde ses var görüntü yok problemi olmuştu 1 kez servis çağırdık ücret yüksek geldiği için işlem yaptırmadık, daha sonra tv tamircisine verdik. Servis o geldiğinde kayıt almış olabilir mi işlem yapmadan gitmişlerdi.
OlabilirHocam 0 almıştık a101 marketten. Ürünün ilk kurulumunu kendim yapmıştım. İlerleyen zamanda tvde ses var görüntü yok problemi olmuştu 1 kez servis çağırdık ücret yüksek geldiği için işlem yaptırmadık, daha sonra tv tamircisine verdik. Servis o geldiğinde kayıt almış olabilir mi işlem yapmadan gitmişlerdi.
Peki tespit edemezsem seri noyu çöp mü diyorsunuzolabilir
çöp olmaz siz en iyisi servisden destek alınızPeki tespit edemezsem seri noyu çöp mü diyorsunuz