D
distorsion
Yeni Üye
- 31 Ara 2020
- 4
- 47
iyi de onu nereden bulacağım????Tv nize ait olan full yazılım ile
iyi de onu nereden bulacağım????Tv nize ait olan full yazılım ile
Çözdüm, açıldı. Teşekkür ediyorumFull yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Evet dediginizi dedenedim teşekkür ederim ilginiz için anakart degişimi yapacagızFull yazılım tv yi ilk satın alındığı haline getirir. Yüklemesini sorunsuz yaptıysanız çalışması gerekir. Olmadı dediniz.
Tv niz 32'' Full Hd değil
Hd Ready olduğu için uydu alıcısının var ise görüntü çıkış ayarlarından düşük çözünürlük deneyin.
Rica ederim.Çözdüm, açıldı. Teşekkür ediyorum
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.iyi de onu nereden bulacağım????
seri no?iyi de onu nereden bulacağım????
foruma kayıt olup beğendim indirme linkini bir türlü göremedim yardımcı olursanız sevinirimYazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
siz hangi yazılımı indirmek istiyorsunuz yüzlerce yazılım var. cihazınızdaki sorun nedir?cihazınızın seri no sunu yazarmısınızforuma kayıt olup beğendim indirme linkini bir türlü göremedim yardımcı olursanız sevinirim
siz hangi yazılımı indirmek istiyorsunuz yüzlerce yazılım var. cihazınızdaki sorun nedir?cihazınızın seri no sunu yazarmısın
cihazda ki sorun 2016 sürümü kullanıyor yazılımın eski olduğunu düşünüyorumdoğru söylüyorsunuz vestel 55ua9400 (v.2.29.6.0) (mb120) seri numarası: 7680327 600050
mb120 güncel klasörü içinde carbon 2.45.32.0 uygundoğru söylüyorsunuz vestel 55ua9400 (v.2.29.6.0) (mb120) seri numarası: 7680327 600050
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cihazda ki sorun 2016 sürümü kullanıyor yazılımın eski olduğunu düşünüyorum
çok teşekkür ederimmb120 güncel klasörü içinde carbon 2.45.32.0 uygun
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
paylaştığınız full yazılımlarda hep 3-4 adet dosya vardı. Benimkinde,*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Senin tv model ne idi acaba,kapağın arkasındaki barkod fotosunu yayınlamışmıydın ,yanlış bie iş yapmayasın sevgili ozaniskender .paylaştığınız full yazılımlarda hep 3-4 adet dosya vardı. Benimkinde,
kulo_usb_update.bin ve kylo_usb_update.scr var sadece. Bu ikisini usb'ye atıp kuruluma başlamam yeterli midir ?
teşekkür ederim.
Regal 55r856uSenin tv model ne idi acaba,kapağın arkasındaki barkod fotosunu yayınlamışmıydın ,yanlış bie iş yapmayasın sevgili ozaniskender .