By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,021
Aynı şekilde bu yazılımı yükler misin.tesekkurler dedigin gibi yaptım 3dk yı gecti hala stb ısıgı yanıp sönuyor
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Aynı şekilde bu yazılımı yükler misin.tesekkurler dedigin gibi yaptım 3dk yı gecti hala stb ısıgı yanıp sönuyor
Hi yokoono
You gave a member the complete mb120 philips software. Can you give me the full Philips v5 software for the mb130 motherboard if you have it in your archive? If you also have a profile file for Phlips mb130, I would be grateful if you could share it with me.
The panel doesn't matter, it can be any panel, I'll experiment in the modding area, the content of the Philips Smart menu is very different from the Vestel TVs.
17MB130P - PHILIPS 55HFL2879T and 55PFL5601 / F7 These models use mb130.
I know the software here, it's update software. I need complete software.Is the firmware from the manufacturer good?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Full firmware for 17MB130 and 55-inch panel:I know the software here, it's update software. I need complete software.
thanks,ist v5 Software?Full firmware for 17MB130 and 55-inch panel:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
thanks,ist v5 Software?
The MB100 panel software in the list is written according to the serial number. However, it is possible to use it by trial and error.Can I find a panel profile for 17mb100 and panel VES400UNDS-3D-U01 ?
Videolarınız eskiden çalışıyordu ise yine çalışır. Düğün videolarını bilgisayardan usb flash belleğe geri kopyalarken düğün videosunun kapasitesi (Gb) büyük olduğu için flash bellekte yeterli alan olmasına rağmen yetersiz alan uyarısı alabilirsiniz. Bu gibi durumda flash belleğinizi NTFS formatında biçimlendirin videoyu sorunsuzca kopyalarsınız.Vestel tvye yazılım atacağım ancak USB belleğimin içinde dosyalarım var (düğün videoları vs) şuan başka usb bellek yok dosyalarımı pcye taşıyıp fat32 olarak biçimlendirip yazılım attıktan sonra eski şeyler çalışır mı belleğimde
Yazılım linkSelamlar televizyonum 55ud9360
Kendi kendine kapanıp açılıyor diye araştırırken bir güncellemeyle sorunun çözüldüğünü yazdıklarını gördüm, indirip yükledim ve stand by ışığı yanıp sönüyor
Televizyonumun seri numarası 8162154 801548
Uygun bir yazılım tavsiye ederseniz çok sevinirim
Maalesef 4 tane usb ile denedim olmadı, versiyonu kaç acaba yazabilir misiniz?Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın