teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Maalesef 4 tane usb ile denedim olmadı, versiyonu kaç acaba yazabilir misiniz?
8162154
Seri no senin tvnin, bellek boyutu 4mb üzeri olmasın demişti ,acaba büyük boyutlu bellek ile mi denedin
Maalesef 4 tane usb ile denedim olmadı, versiyonu kaç acaba yazabilir misiniz?
1 tane 4 gb 2 tane 8gb 1 tanede 16gb ama kumandam çok stabil çalışmıyordu 3-4 basmada ancak alıyordu bu önemli midir sizce?8162154
Seri no senin tvnin, bellek boyutu 4mb üzeri olmasın demişti ,acaba büyük boyutlu bellek ile mi denedin
Evet önemli,telefona sanal kumanda kurup da yapan vardı sanırım ,denemekte fayda var1 tane 4 gb 2 tane 8gb 1 tanede 16gb ama kumandam çok stabil çalışmıyordu 3-4 basmada ancak alıyordu bu önemli midir sizce?
Hatta kumandayı söküp ,tuşları ve plaketi kolonya ile pamukla temizleyebilirsin1 tane 4 gb 2 tane 8gb 1 tanede 16gb ama kumandam çok stabil çalışmıyordu 3-4 basmada ancak alıyordu bu önemli midir sizce?
Flash bellek mutlaka fat32 İle biçimlendirilmiş olacak kumanda sorunlu ise sizi yanıltıyordur. Telefona yüklenen kumanda programına da yazılım yüklemede fazla güvenmeyin. OK tuşuna bastığınızda daimi olarak basılı kalmaz seri bir şekilde sürekli bas çek yapmanız gerekir. Bas çeki kendi kumandanızda da deneyin.1 tane 4 gb 2 tane 8gb 1 tanede 16gb ama kumandam çok stabil çalışmıyordu 3-4 basmada ancak alıyordu bu önemli midir sizce?
Merhaba,
Merhaba,
Bende de aynı model TV var. Bir süredir sorun yaşıyorum. Çoğu zaman kapattıktan sonra açılmıyor. Elektrik kablosunu çıkartıp bir süre bekledikten sonra açılabiliyor. Ayrıca, uydudan kanal arama vs işlemlerini de yapmıyor. Cihazım için full yazılım paylaşmanızı rica ediyorum.
İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla...
Regal Model No 48r6000f 48 smart led tv
seri no: 7889694 700977
standy ışığı yanıp sönüyor
yazılım bulabilir miyiz?
Full yazılım linkMerhaba 43ua9400 için full yazılım arıyorum şu anv 0.1.34.25 yüklü SN:7655301 yardımcı olursanız sevinirim
Google translateİlginiz için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla...